Honeywell, Türkiye’de iş güvenliği alanında farkındalığı artırmak amacıyla başlattığı yeni sosyal sorumluluk projesi “İş Güvenliği İçin Yoldayız”ın lansmanını, 11 Eylül’de İstanbul Beşiktaş’taki Esma Sultan Yalısı’nda gerçekleştirecek. 

Honeywell Türkiye ve Orta Asya Başkanı Frans van Deursen ev sahipliğinde gerçekleştirecek olan lansmana, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç de katılacak.

Saat 17.30’da başlayacak lansman programı kapsamında, gezici araç Demo Van’ın tanıtım yapılacak ve etkinlik akşam yemeğinin ardından 21.30’da sona erecek.

İçerisinde İSG güvenlik ekipmanlarının bulunduğu araç, tersaneler, limanlar ve madenler gibi iş güvenliği riskinin yüksek olduğu yerlerde gezerek çalışanlara iş sağlığı güvenliği konusunda eğitim verecek ve bilinçlendirme çalışmaları yapacak. 

Türkiye’de sivil ve askeri havacılık kurumları başta olmak üzere birçok sektöre Endüstri 4.0 ve IoT teknoloji çözümleri sunan firma, kurumsal sosyal sorumluluk bilinciyle faaliyet gösterdiği her yerde sürdürülebilirlik fırsatlarının ortaya çıkarılmasına kilit önem veriyor.