Geçtiğimiz aylarda Gemak ve Alfa Laval tarafından düzenlenen Alfa Laval Eşanjör Uygulamlarında Yeni Yaklaşımlar etkinliğinde enerji verimliliğinin önemi anlatılmıştı. Gıda sektörüne yönelik anahtar teslim süt ürünleri ve meyve suyu üretim tesisleri projelerini hayata geçiren Gemak için Genel Müdür Yardımcısı Hande Öztürk, markaları Endüstri 4.0 ile tanıştırarak Ar-Ge merkezleriyle inovatif projeler üretme gücünü elde ettiklerini söylüyor. Yalnızca süt ürünleri ve meyve suyu tesisleri çözümleriyle sınırlı kalmayan ve yağ, çikolata, reçel, bisküvi, şurup, karamel, bal, ketçap, salça gibi proseslerde de uzmanlaşan marka bu inovatif çözümlerini dünyanın 33 ülkesine ihraç ediyor.  Bu sayede marka uzmanlığını Türkiye’ye ek olarak dünyanın dört bir yanındaki başarılı projeleriyle ispatlamış oluyor.