Güç kalitesi çalışmalarına yönelik daha hızlı ve kolay bir yöntem sunacak şekilde tasarlanan 1770 Serisi; otomatik ölçümler, basit bir kullanıcı arabirimi ve kurulumu, sınıfının en iyisi teknik özellikler ve basitleştirilmiş raporlama platformu sunar. Cihaz, doğrudan ölçüm devresinden güç alabilir; böylece elektrik prizi bulma veya uzatma kablosu kullanma zahmetini ortadan kaldırır.

VALTEK'TEN TOZ PATLAMASINA KARŞI ALINABİLECEK ÖNLEMLER VALTEK'TEN TOZ PATLAMASINA KARŞI ALINABİLECEK ÖNLEMLER

Netes Mühendislik tarafından sunulan 1770 Serisi sayesinde, 8 kV'ye kadar hızlı transientler, 30 kHz'ye kadar harmonikler, düşmeler ve yükselmelerde ve elektrik sisteminizi tanımlamanızı sağlayan gerilim, akım ve güç ölçümlerinde güç kalitesine ilişkin kritik olayları asla kaçırmazsınız.

OTOMATİK ÖLÇÜM YAKALAMA

İster hızlı bir sistem kontrolü ister ayrıntılı bir güç kalitesi çalışması yürütün, veri tutarlılığı kritiktir. Fluke 1770 Serisi, her seferinde doğru verileri toplamanıza yardımcı olan benzersiz bir otomatik ölçüm yakalama sistemi sunar ve aynı zamanda belirli parametreleri ihtiyaç duyduğunuz şekilde seçme ve ayarlama esnekliği sağlar. Varsayılan olarak 500'den fazla güç kalitesi parametresi yakalanır.

Ayrıca rehberli kurulum, üzerinde çalıştığınız sisteme ilişkin doğru parametreleri kolayca seçmenize olanak tanır. Kayıtlı veriler anında görüntülenebilir, indirilebilir ve Fluke Energy Analyze Plus yazılımı ile paylaşılabilir. Böylece sonuçları incelemek veya verileri analiz etmek için öncelikle oturumun bitmesini beklemenize gerek kalmaz.

ÖLÇÜM GÜVENİLİRLİĞİNDE SON NOKTA

Fluke 1770 Serisi, güç kalitesi ölçüm cihazlarının sorun giderme işlevleri ile bağımsız bir güç kalitesi analizörünün güçlü analiz ve kayıt özelliklerini, kullanımı kolay el tipi tek bir cihazda birleştiren 2'si 1 arada cihazlardan oluşur.

“PQ Ölçüm Cihazı” işlevi, sahada canlı ekran verilerine anında erişmenizi sağlayarak sorun giderme sırasında ortaya çıkabilecek sorunları hızlı şekilde tespit etmenize imkan sunar. Ayrıntılı “PQ Kayıt ve Analizi” işlevi, kurulum sürecinde size rehberlik ederek her seferinde doğru verileri yakalamanızı sağlar ve güç kalitesi çalışmalarını gerçekleştirmeyle ilgili karmaşıklığı ortadan kaldırır. Bu ölçüm modlarını benzersiz bir ölçüm bağlantısı otomatik düzeltme işleviyle birleştirdiğinizde, çalışmaya başlarken hangi hususlara dikkat etmeniz gerektiğinden emin olmasanız bile ikinci bir ölçüm yapmak için geri dönmeniz gerekmeyeceğinden emin olabilirsiniz.