CEM KARATAY - Aldağ A.Ş.,  uzun ömürlü HVAC ekipmanları ile kullanım süresi boyunca yüksek kaliteli hizmeti birlikte sunan CIAT felsefesinin başarılığı örneği olan “Enerji Tasarruflu Çok Amaçlı Isı Pompası DYNACIAT LG”yi Türkiye pazarına sunuyor.

Yüksek verimli soğutucu akışkan, yüksek performanslı eşanjörler ve kompresörler sayesinde mükemmel EER ve ESEER enerji verimliliğine sahip, çevre dostu, “tak-çalıştır” bir seçenek olan CIAT DYNACIAT LG, soğutmada 25 - 190 kW, ısıtmada ise 35 – 230 kW kapasite aralığında 17 modele sahip.

DYNACIAT LG serisinde Danfoss scroll kompresörler kullanıyor ve her kompresördeki yağ seviyesini izlemek için gözetleme camı bulunuyor.

Düşük titreşim seviyesi için kompresörlerde bulunan titreşim önleyici damperler sayesinde çok düşük ses seviyesi elde ediliyor.

Çok düşük kurulum alanına kolaylıkla yerleştirilebilen kompakt DYNACIAT LG serisi, kolay anlaşılır biçimde tanımlanmış etiket bilgileri ve tüm bileşenlere kolay erişim imkanı ile büyük ölçüde bakım kolaylığı sağlayan üniteler, Eurovent ve CE belgeli ve 304L paslanmaz çelik plakalar, 19 mm standart izolasyonludur.

DİJİTAL DÜNYAYA UYUM SAĞLIYOR

DYNACIAT LG Isı Pompası ve chiller kombinasyonunun iddialı olduğu bir diğer alan da kontrol sistemleridir. Touch Connect mikroişlemcili kullanıcı dostu kontrol modülü ile çok sayıda otomatik uyarlama fonksiyonu bulunuyor.

4.3” dokunmatik ekranı, birim parametrelere kolay ve güvenli erişim, Kullanıcı-Bakım-Fabrika olmak üzere üç seviye şifre belirleyebilme olanağı, sıcaklık, basınç, çalışma süresi, arıza mesajlarının görüntülenmesi, e-posta yolu ile alarm bildirimleri, standart ağda WEB bağlantısı (IP), standart Modbus, isteğe bağlı olarak Lon ve Bacnet iletişim protokollerine uyum yeteneği, DYNACIAT LG’yi dijital dünyanın akılcı seçeneği haline getiriyor.