Endüstriyel Fırın Sanayicileri ve İŞ İnsanları Derneği ile Honeywell, organize ettikleri seminer ile sektöre yakıcılarda yeni trendler hakkında bilgi verdi.

Endüstriyel fırın sektörü Efsiad ve Honeywell Teknoloji A.Ş. markalarının organize ettiği etkinlikte buluştu. Seminer Efsiad Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özdeşlik’in açılış konuşması ile başladı. Açılış konuşmasında Özdeşlik Efsiad sayesinde bilgi paylaşım kültürünü yaygınlaştırmaya başladıklarını belirtti.

Honewell Orta Avrupa Bölge Ürün Satış Müdürü Kadir Yılmazoğlu tarafından Honeywell genel tanıtımının ardından Yakıcılarda yeni trendler ve uygulama örnekleri Habil Kaynak, Murtaza kılıç, Erkan Acarser, Rene Hage ve Christian Schare tarafından katılımcılara sunuldu.  Christian Schare’in lansmanını gerçekleştirdiği akıllı baret oldukça ilgi uyandırdı.HD kamera ve GPS bağlantılı akıllı baretin özellikle servis uygulamalarında merkez ile anında temas kurarak bilgi akışı ve kaydının nasıl sağlandığı gösterildi. Diğer taraftan Honeywell Türkiye Gaz Ürünlerinden Sorumlu Bayi Müdürü Habil Kaynak sunumunu gerçekleştirirken sunumunda bazı sayfalara yerleştirdiği derneğimizin sloganı olan “Birlikte Daha Güçlüyüz” ü vurgulayarak ilgi odağı oldu.