TORK kablolu seviye şalteri içinde bulunan mekanizma sayesinde ucuna bağlı şamandıra belirlenmiş açıya ulaştığında kontak verecek şekilde tasarlandı. Katılar için çalışma derecesi küçük olan şalterin sıvılar için uygun modellerde çalışma derecesi daha geniş. 
TORK BT, küçük pompaların otomatik kontrolü için dizayn edildi. 100o’lik çalışma açısıyla ufak sıvı yüksekliği değişimlerine cevap vermediği için pompanın gereksiz açılıp kapanmasının engellenmesi sağlanmış oluyor. NO ve NC kontak yapısıyla tanklarda alçak ve yüksek doluluk rahatlıkla kontrol edilebiliyor. 
TORK SA300 seviye şalterleri ise agresif sıvılar için tercih edilebiliyor. Bu serideki ürünün dışında yer alan ekstra hypolan kaplaması sayesinde agresif sıvılara karşı ekstra dayanıklılık sağlanmış oluyor. Ürünün 25o’lik çalışma açısı sayesinde sıvı yüksekliği daha hassas bir şekilde kontrol altında tutulabiliyor. Patlama riskinin olduğu ortamlar içinse ürünün ATEX sertifikası ile sunulan TORK SA400 modeli seçeneği de bulunuyor.

TORK SHA serisi seviye şalterleri ACS sertifikasıyla içme suyu, meyve suyu ve diğer hijyenik uygulamaların kullanımı için tasarlandı. 25o’lik çalışma açısı sayesinde hassasiyeti yüksek seviye kontrolü sağlıyor. 

Sahadaki dar tankların sıvı ölçümü içinse buna özel olarak tasarlanmış TORK BA serisi seviye şalteri tercih edilebilir. Ürünün ince tasarımı kapalı tankların üstünden geniş bir boşluğa ihtiyaç duyulmadan monte edilebiliyor. Bu ürün de 20o’lik çalışma açısı ile yüksek hassasiyetli ölçüm olanağı sağlıyor. BA serisi seviye şalterleri üç şekilde takılabiliyor. Yukarıdan dik olarak destek çubuğuna monte edilerek bağlanabilen bu ürün tanka yandan bağlanarak veya ek ağırlık kullanarak yukarıdan aşağı sallandırılarak monte edilebiliyor. 
TORK BA serisi seviye şalterleri özel tasarımı sayesinde dar tankların sıvı seviye ölçümlerinde kullanılmak üzere tasarlanmıştır. İnce tasarımı sayesinde kapalı tankların üzerinden geniş bir boşluğa ihtiyaç duymadan monte edilebilir. 20o’lik çalışma açısı çok daha hassas ölçmesini sağlar. BA serisi seviye şalterlerini üç şekilde takabilirsiniz; yukarıdan dik olarak destek çubuğuna monte ederek, tanka yandan bağlayarak ya da ek ağırlık kullanarak yukarıdan aşağı sallandırarak. Hem NO hem NC kontak yapısı sayesinde tanklarda hem alçak hem yüksek doluluğu kontrol edebilirsiniz. 
TORK SL serisi seviye şalterleri ise katı ürünlerin seviyesinin kontrolü için tasarlandı. Patlayıcı olmayan sahalar için tasarlanmış olan SL serisi seviye şalterleri istenilen yüksekliğe ulaşan tanklarda dolumu kesmek için NO veya NC kontak verecek şekilde yukarıdan sallandırılarak kuruluyor. SL serisi seviye şalterleri sistemde başka seviye şalterleri olsa dahi güvenlik amacıyla mutlaka kullanılması öneriliyor. Çalışma açısı 10 o’dir.