Honeywell, Flowserve, Farris, CDC, Gorth ve Levelstate gibi global ölçekli şirketlerin distribütörlüklerini yürüten Delta Vana, global bir isimle daha el sıkışarak Hindistan merkezli General Instruments Consortium (GIC) ile distribütörlük anlaşması imzaladı.

HEM ÜRETİCİ HEM DE ÇÖZÜM SAĞLAYICI KONUMUNDA

Dünya çapında Güney Doğu Asya, Ortadoğu, Afrika, Avustralya, Avrupa ve ABD bölgesi başta olmak üzere 38 ülkeye ihracat gerçekleştiren General Instruments Consortium, imzalanan distrütörlük anlaşmasıyla Türkiye pazarına Delta Vana ile giriş yaptı.

General Instruments Consortium, 50 yıldan fazla süredir sıcaklık, seviye, basınç ve akış enstrümanlarının dünya çapındaki sayılı üreticileri arasında yer almanın yanı sıra mühendislik çözümü sağlayıcısı olarak da güçlü bir konumda bulunuyor.

ENELSAN: ENSTRÜMANLARINIZIN DOĞRU ÖLÇTÜĞÜNDEN EMİN MİSİNİZ? ENELSAN: ENSTRÜMANLARINIZIN DOĞRU ÖLÇTÜĞÜNDEN EMİN MİSİNİZ?

TÜRKİYE'DEKİ TEK YETKİLİSİ OLDU

Şirket, GIC firmasının aksesuarlı basınç ve fark basınç göstergeleri, termovelli sıcaklık göstergeleri, sıcaklık ekipmanları (çeşitli RTD ve thermocouples türleri), çok noktalı RTD’ler ve thermocouples, termoveller, manifold vanaları ve bağlantı parçaları, seviye göstergeleri ve akış elemanlarının satışının Türkiye’deki tek yetkili ismi oldu.