Honeywell, Flowserve, Farris, CDC ve Gorth gibi global ölçekli şirketlerin distribütörlüklerini yürüterek Türk sanayisine artan oranda katkıda bulunan Delta Vana, son olarak İngiltere merkezli Levelstate ile distribütörlük anlaşması imzaladı.

TÜRKİYE’DEKİ TEK YETKİLİ İSİM OLDU

Delta Vana, imzalanan distrütörlük anlaşmasıyla birlikte böylece satış ve servis ağı ile dünya çapında faaliyet gösteren firmanın ürünlerinin satışında Türkiye’deki tek yetkili firma oldu.

ENELSAN: ENSTRÜMANLARINIZIN DOĞRU ÖLÇTÜĞÜNDEN EMİN MİSİNİZ? ENELSAN: ENSTRÜMANLARINIZIN DOĞRU ÖLÇTÜĞÜNDEN EMİN MİSİNİZ?

Söz konusu ürünler arasında hydrastep tipi elektronik tambur seviye göstergeleri, elektronik seviye şalterleri, su kolonları (basınçlı kaplar), iletkenlik seviye probları (elektrotlar) ve uzaktan görüntüleme üniteleri bulunuyor.

İLETKENLİK SEVİYESİ PROBU TEKNOLOJİSİNE DAYANIYOR

Levelstate, seviye izleme ihtiyaçlarına yönelik güvenilir ve bakım gerektirmeyen teknolojilerle çözüm üretmesinin yanı sıra elektronik ünite yelpazesini tamamlamak için, yüksek kaliteli iki renkli seviye göstergesinin de üretimini gerçekleştiriyor.

Enerji, petrokimya ve imalat endüstrileri için kazan tambur seviyesi izleme ve ölçüm ekipmanı üreten firmanın sistemleri iletkenlik seviyesi probu teknolojisine dayanıyor.

Buhar üreten tesisler için seviye ölçümü ekipmanlarının önde gelen küresel üreticisi olan şirketin ürünleri dünya çapında ağırlıklı olarak enerji, petrokimya, rafineri, gübre, şeker, kağıt, çimento, metalurji ve kimya gibi çeşitli endüstrilerde kullanılıyor.