Orijinal temasla tetiklemeli prob ve motorize açı ayarlı kafadan, tekrarlanabilir prob ucu değiştirme ve modüler tarama sistemlerine kadar, Renishaw'un koordinat ölçüm tezgâhları (CMM'ler) için ürettiği sensörler bir endüstri standardı olmuştur. Bu 5 eksenli ölçüm ürün serisi şimdiye kadar piyasaya sunulmuş olan, ölçüm becerisindeki en büyük değişim basamağını temsil ediyor. 

Ayrıca bu seri, eşi görülmemiş ölçüm hızı ve esnekliği sunarken, aynı zamanda hız yüzünden klasik tekniklerin yapısında bulunan hassasiyetten ödün verilmesini engelliyor. İster PH20 temasla tetiklemeli veya REVO taramalı olsun, Renishaw'un 5 eksenli sistemleri teslim sürelerini en aza indirerek ölçüm verimliliğini arttırıyor ve üreticilerin ürünlerinin kalitelerinden daha çok memnun olmalarını sağlıyor.

 BİR ÖLÇÜM DEVRİMİ

REVO 5 eksenli ölçüm sistemi kalite kontrolünü kökten değiştiriyor. Kafanın sonsuz pozisyonlanma özelliği ve 5 eksenli senkronize hareketi, çok çeşitli parça öğelerine kolay erişim sağlayarak genellikle bir ölçüm işini tamamlamak için sadece tek bir prob ucuna ihtiyaç duyuyor. 

Daha verimli ölçüm stratejileri, eşi benzeri görülmemiş zaman tasarrufu sağlayıp, aynı sistem hassas konumlarda, zahmetli parça çıkarma ve yeniden takma işlemleri olmaksızın, pürüzlülük ölçümleri de yapabiliyor. Renishaw, REVO 5 eksenli ölçüm sistemi ile mükemmel bir sonuç garanti ediyor.