Uzaktan eğitimlere, çevrimiçi konferanslara ağırlık veren firmalardan biri olan İda Proses, “Schneider Electric / Foxboro S Serisi Basınç Transmitterleri” başlıklı webinarını 7 Nisan’da katılımcılara sunacağını duyurdu.

İda Proses Satış Müdürü Nehir Cayıklı moderatörlüğünde sunulacak webinar, 7 Nisan Salı günü 14.00-14.30 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Sunulan hizmetlere ve çözümlere ilişkin verilecek bilgilerin ardından “Schneider Electric / Foxboro Saha Enstrümanları Ürün Ailesi”, “Yeni S Serisi Basınç Transmitteri Ailesi Genel Özellikleri” ve “Patentli FoxCall Teknolojisi” konuları ele alınacak.

Herhangi bir kontenjanın olmadığı ve herkesin katılım sağlayabileceği webinara, [email protected] adresine e-posta göndererek veya 0216 392 92 20 telefon numarasını arayarak kayıt yaptırmak gerekiyor.

İKİNCİ WEBİNAR 9 NİSAN’DA!

Firmadan yapılan açıklamada, webinarlara devam edileceği ve 7 Nisan’ın ardından 9 Nisan’da da “CyberX OT Siber Güvenlik Çözümleri” ile ilgili bir webinar yapılmasının planladığını ifade edildi.