18-20 Eylül 2018 tarihlerinde WOW Kongre Merkezi Yeşilköy İstanbul’da yapılan, 3. Proses Otomasyonu Zirvesi ve Sergisi’nde reel sektör temsilcileri bir araya geldi. Reel sektör temsilcilerinin katılımcılardan başka, birbirleriyle iş ilişkisine vesile olan fuarda, MDI Türkiye Ülke Müdürü Sarah Bahar Çankaya, holde 54 kurumu tanıtan afişler arasında, bizimle ilgili yazıyı okuduğunu söyleyerek gelen üç katılımcıyla iş bağlantısı yaptık, sözleriyle, organizasyonu övdü. 

3 yıldır ST Endüstri Medya’nın ev sahipliğinde yapılan etkinlikte, katılımcı firmalar, stantlarını ziyaret eden misafirleri içinden 5’er kişiyi önerdiği ve tüm katılımcıların önerileri toplandıktan sonra  en çok öneri alan ziyaretçinin ödüllendirildiği bir de yarışma yapıldı. Ve üç gün süren etkinlikte üç ayrı katılımcıya 5 bin TL’lik Teknosa’dan hediye çeki verildi.  

ST ENDÜSTRİ MEDYA
ST Endüstri Medya Grup, 1998 yılından itibaren; yayıncılık, fuarcılık, ajans, radyo ve uydu televizyon şirketlerinden oluşan bir grup olup, endüstri firmaları başta olmak üzere tüm KOBİ’lerin medyası olarak gündemin nabzını tutuyor.