Bass Ölçme Enstrümanları, BASS Instruments marka, analiz grubu BMCA serisi Çok Kanallı Analizör, kullanıcısına 10 kanala kadar kullanım imkânı sağlayan sensör analizörü göstergesidir. Analiz grubu BMCA serisi Çok Kanallı Analizör, gıda endüstrileri, petrol ve kimya endüstrileri, su ve atık su hatları, havuz ve arıtma sistemleri, çözelti ve hidrokarbon uygulamalarında ve benzeri birçok endüstriyel prosesler de kullanıma uygundur.
Bass Ölçme Enstrümanları bünyesinde gömülü sistem ve ara yüz yazılımı geliştirilerek kullanıcılarının hizmetine sunulan Çok Kanallı Analizör için kullanıcı taleplerine göre de yazılım desteği sağlıyor.s

PROSESE KOLAY MONTAJ İMKÂNI SAĞLIYOR

BMCA, sensörleri ile ölçümü yapılmak istenen prosese kolay montaj imkânı sağlayan kompakt tasarımlı sensörler sayesinde kullanıcısına birçok avantaj sağlıyor. BMCA sensörleri, pH, bakiye klor, iletkenlik, sıcaklık, derinlik, çözünmüş oksijen veya bulanıklık ve bunun gibi 10 parametreyi aynı anda ölçebilir. BMCA sahip olduğu çoklu kanal sayısı ile kullanıcısına talep ettiği ölçüm sensörlerini aynı proses içinde kullanma ve ayrı olarak ölçüm analiz değerlerini elde etme imkanı sağlıyor. 3,5" TFT Ekran Göstergesi sayesinde, anlık ölçüm değerlerini kullanıcılarına toplu bir ekran üzerinden veya her bir ölçüm sensörüne özel bir ekran atayarak gözlemleyebilme olanağı sunuyor. BMCA, 2 GB dâhili hafızası ve veri kaydedici özelliği ile sensör ölçüm bilgilerini kullanıcısına saklama imkânı veriyor.

İŞTE BAŞLICA ÖZELLİKLERİ     

Bass Ölçme Enstrümanları, BASS Instruments marka, Analiz grubu BMCA özel seri Çok Kanallı Analizör başlıca özellikleri;

MAYER ENERJİ'DEN ÜRETİM TESİSLERİ İÇİN SU ARITMA SİSTEMLERİ MAYER ENERJİ'DEN ÜRETİM TESİSLERİ İÇİN SU ARITMA SİSTEMLERİ

•    RS485-MODBUS, USB ve Opsiyonel olarak Ethernet İletişim Seçenekleri,
•    Kullanıcı Tarafından Seçilebilir Kanal Sayısı,
•    Yüksek Doğruluk ve Hassasiyet,
•    4...20 mA/ 0 ... 10 VDC/RS485-MODBUS Giriş ve Çıkış Seçenekleri,
•    3,5" TFT Ekran Göstergesi,
•    Üzerinde Yer Alan TFT Gösterge ile Eşik Değerleri İzlenebilir,
•    2 GB Dâhili Hafıza