Yüzde 80’e yakın enerji tasarrufu sağlayan izostatik presler, tümleşik yapısı, modern çizgileri, az enerji tüketimi ile fark yaratıyor. Bununla birlikte ürün tümleşik yapısı ile montaj ve demontaj kolaylığı sağlıyor. Ayrıca izostatik pres, yatay pozisyonda yerleştirilmiş, 4 kolonlu, yüksek mukavemet çeliğinden imal edilmiş yapısı, hızlı ve güvenilir olması ile de öne çıkıyor. Firma bünyesinde ileriye dönük 5S ve yerleşim değişikliği çalışmalarında büyük avantaj sağlayan izostatik presler, 6 noktada ayarlanabilir ankraj plakaları ile de bozuk zeminlerde rahatça teraziye alınıp ankrajı yapılabiliyor. Az yer kaplaması da kullanıcısına yine başka bir avantaj sağlıyor.

İZOSTATİK PORSELEN PRES MAKİNASI

Presin hidrolik güç ünitesi, hidrolik kontrol bloğu, pnomatik ekipmanlar, elektrik dağıtım panolarının tümü mono blok alt gövde ile ana yapı üzerinde toplanmıştır. izostatik presler, tümüyle izole sistemi ve servo motor teknolojisi ile 25 dB’e kadar daha az gürültüdür. Servo motor ile sürülen hidrolik pompa vasıtasıyla da diğer preslere göre % 80’e varan enerji tasarrufu sağlıyor.

Basınç (1-2bar) ve pozisyon kontrolünde yüksek hassasiyet ve tekrarlanabilirlik söz konusu ayrıca, ünite üzerine yerleştirilmiş hidrolik kontrol blokları bulunuyor. Servo teknolojisi sayesinde daha az soğutma suyu ihtiyacı özelliğini de bünyesinde bulunduran ürün kullanıcısına daha birçok avantaj sağlıyor.