Endüstriyel cam sektörünün önde gelen temsilcilerinden Yorglass, dünyanın önde gelen vergi ve yönetim danışmanlığı firması Deloitte tarafından açıklanan Türkiye’nin en iyi idare edilen şirketleri arasında yer aldı.

"ETKİN YATIRIMLARIMIZI VE KÜRESEL BAŞARILARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ"

Kazandıkları ödülle ilgili bilgiler veren Yorglass CEO’su Semavi Yorgancılar, şöyle konuştu:

"Deloitte, Türkiye’de üçüncü kez gerçekleştirdiği ödüller kapsamında iyi yönetim konusunda şirketlerin farkındalığının artırılması, ülke ekonomisinin değerleri haline gelmiş Türk şirketlerinin hikayelerinin ortaya çıkarılması ve bu öykülerin ulusal ve global platformlarda iş dünyasına tanıtılmasını hedefledi. Yorglass olarak strateji, yetkinlik ve inovasyon, kültür ve adanmışlık, yönetişim ve finansallar olmak üzere dört temel başlıkta değerlendirildik ve ‘En İyi Yönetilen Şirketler’ kategorisinde ödülün sahibi olduk. Deloitte’a teşekkür ediyoruz. 1974 senesinde kurulmuş olan köklü bir firma olarak etkin yatırımlar ve küresel başarılarımıza devam edeceğiz."

"DİNAMİK BİR EKİBE SAHİBİZ"

Yorglass Kurumsal İletişim ve Marka Yöneticisi Merve Yorgancılar Işıtmak ise, küresel alanda büyük işler ortaya koyduklarını dile getirerek, sözlerine şöyle devam etti:

HAYATIMIZA ENTEGRE OLAN EŞANJÖRLERİN ROLÜ HAYATIMIZA ENTEGRE OLAN EŞANJÖRLERİN ROLÜ

“Öncü atılımlarda bulunduğumuz ve cam işleme piyasasında hızlı ve etkili iş sonuçları elde etmemiz bizlere heyecan veriyor. Yarım asra yaklaşan birikime sahip Yorglass’ın şirket kültürü gereğince sektöre yıllarını veren daha deneyimli çalışanlarımızdan yeni nesillere bilgi ve tecrübe aktarılıyor. Kuşakların bir arada çalışması, Yorglass’ın yarının dünyasını çok daha iyi anlamasını sağlarken, kurum kültürünü zenginleştirip organizasyonun performansını da pozitif yönde etkiliyor. En önemlisi de çeşitliliği, yaratıcılığı ve inovasyonu artırıyor. Birlikte zamanımızı iyi değerlendiriyor, stratejik kararları alarak değişen dünyaya yön vermenin ötesinde geleceği şekillendiriyoruz. Bugün birbirinden farklı düşünen fakat aynı amaca ilerleyen karma bir jenerasyonun üstesinden gelemeyeceği bir iş yoktur. Dolayısıyla limitlere inanmıyoruz çünkü daima çok daha iyisini başaracağımızı biliyoruz. Bizim için ödül almak şaşırtıcı bir sonuç değil, etkileyici bir motivasyon oluyor.”