SICK enkoder’ler, hareket sekanslarını izleyip güvence altını alırken, hassas ve etkili işlemler sağlıyor. Enkoder, hareketin hız ve devrini, yol veya açısını tespit ederken; ileri hesaplamalarda kullanılabilecek sonuçları da kontrolcü veya buluta veri olarak aktarabiliyor. SICK enkoderlerin önemli özelliklerinin başında, basit konfigürasyon ve esnek programlama opsiyonları geliyor. Optik ve manyetik teknolojilere dayalı olan ve birçok sektör için ideal konumdaki SICK enkoderler, motor feedback sistemlerinden mekanik mühendislik uygulamalarına kadar uzanan geniş bir yelpazede birçok uygulamada performanslarıyla dikkat çekiyor.

DAYANIKLI, HASSAS VE PROGRAMLANABİLİR ENKODERLER

AFS60 Inox veya 3AFM60 Inox yüksek çözünürlük ve geniş bir programlanabilir parametre seçeneğine sahip AFS60 üstün tek dönüşlü enkoder ve AFM60 üstün çok dönüşlü enkoder, paslanmaz çelik enkoderler alanında yeni standartlar getiriyor. Yüksek çözünürlüklere ve yüksek IP çevirme oranlarına sahip, paslanmaz çelik gövdeli enkoderler, sert ortam koşullarında, temizlik maddesi veya tuz gibi aşındırıcı maddelere dayanıklılık gerektiren sıkı şartlara sahip uygulamalarda tercih ediliyor. 

YÜKSEK ÇÖZÜNÜRLÜKLÜ KADEMELİ ENKODER

Paslanmaz çelik tasarıma sahip olan, 60 mm yarıçaplı ve yüksek çözünürlüklü kademeli enkoder DFS60 Inox, geniş mekanik ve elektrik arayüz yelpazesi sunuyor. Ürün, istenirse müşteri tarafından da programlanabiliyor. Sağlam mekanik tasarıma geniş sıcaklık aralığına ve IP 67 çevirme oranına sahip DFS60 Inox, sert ortam koşullarında ideal bir çözüm olarak dikkat çekiyor. 
Her iki tip enkoder, gıda ve içecek endüstrisi ve ambalajlama makinaları ve tıp teknolojisi başta olmak üzere rıhtım ve açık deniz tesislerindeki dış mekan uygulamalarında özellikle tercih ediliyor.