CEM KARATAY -  Entek Otomasyon, KEYENCE FT sıcaklık sensörleri ile sıcaklığın hızlı ve temassız şekilde kontrol edilerek güvenilir ve hijyenik ambalajlar ile ürünlerin kullanıcılara ulaşmasını sağlıyor.

Paketleme prosesine sahip tüm uygulamalarda giderek daha fazla sıcaklık kontrolüne ihtiyaç duyulması nedeniyle sıcaklık kontrolü hem ürün kalitesini etkilerken hem de ürünün dayanımını sağlamak açısından kritik bir konumda bulunuyor.

Sıcaklık kontrolü zamanında ve doğru yöntemle yapılarak ürün paketlerinde bükülme, kırılma, çatlama, güç kaybı ve yapışkanlığı kaybetme problemleri olmadan üretimin kayıpsız tamamlanmasına imkan veriyor.

Zor ve uzun üretim süreçlerinden geçerek üretilen nihai ürünler paketlenirken, taşıma paketine sürülen tutkalın sıcaklığı anında kontrol edilerek beklenmedik üretim kayıpları da önleniyor.

Firmanın KEYENCE FT serisi sıcaklık sensörleri ile sıcaklık hızlı ve temassız bir şekilde kontrol ediliyor, güvenilir ve hijyenik ambalajlar sayesinde de ürünler kullanıcılara ulaşıyor.