ABM Greiffenberger, birçok uygulama için endüstriyel ve müşteriye özel çözümlerini sektör ile buluşturuyor. Bu anlamda INVEOR MP ve MP Modular serisi, hızlı sistem entegrasyonu, enerji verimli ile çalışma ve kolay kullanım özellikleri ile öne çıkıyor. Kontrolörler hem asenkron hem de SINOCHRON® motorlarla ve tüm ABM Greiffenberger şanzımanlarıyla kolayca birleştirilebiliyor. Ayrıca özel teknolojisi ile 1: 200'lük bir hız ayar aralığı sağlıyor. Sistemin en büyük avantajlarından biri de benzersiz fonksiyonellik. Bu anlamda sensörsüz kullanımda geniş ayar aralığı mümkün.  Böylelikle, kullanıcı maliyetlerini düşürerek sistem kullanılabilirliğini önemli ölçüde arttırır.

Tahrik sistemi, depo lojistiğinde de bir dizi avantaj sunar. Ayrıca, kontrol hatları gibi tüm harici bağlantıların tamamen takılabileceği şekilde monte edilebiliyor. Bu nedenle kurulum hızlı ve kolaydır uzman personel gerektirmez, kullanıcının maliyetini düşürür. Sistem, özellikle tesislerin bireysel modüllerde yapıldığı ve mal lojistiği gibi düzenli uygulamalara büyük yarar sağlar.
Bluetooth arayüzü gibi akıllı özellikleri ile sistem, bir uygulama aracılığıyla kontrol sağlıyor ve kullanımı kolaylaştırıyor.Böylece tahrik sistemi, parametrelendirme için bir kablo bağlantısının bulunmadığı kapalı alanlardaki uygulamalar için en uygun çözüm haline geliyor. Bu uygulama aynı zamanda diğer cihazlara yapılan ayarların kolayca aktarılmasını da sağlıyor. Modüler bir yapıya sahip olan ABM Greiffenberger'in çözümü, müşteri isteği ve ihtiyacına göre özel olarak yapılandırılabiliyor. İsteğe bağlı fieldbus sistemi, tahrik sistemini Endüstri 4.0'ın gereklilikleri için hazırlar.