Syngineer iki dünyayı bir araya getirirken, iyileştirilmiş bilgi akışı üretkenliğini artırıyor. Bulut tabanlı bu araç, elektrik ve makina mühendisliği alanlarındaki tasarımcıları birbirleriyle konuşturuyor. Ürün, makina ve sistem geliştirmelerinde disiplinlerarası işbirliğini eş zamanlı optimize ederken, daha iyi bir iletişimin önünü açıyor. 

EPLAN VE CİDEON’UN BULUT ÇÖZÜMÜ

Pek çok tasarım mühendisinin yaşadığı, merkezi ve günlük zorluklardan birisi bilgiye ulaşmak ve bilgiyi sağlamak. Eplan ve iştiraki Cideon’un yenilikçi bulut çözümü Syngineer, bu zorluğu aşmak için geliştirilmiş. Yazılım, özellikle makine mühendisliği, elektrik mühendisliği ve PLC/yazılımı arasında, koordinasyonu hızlandırarak asitleştiriyor. Departmanlar arası bilgi alışverişini mümkün kılarak, çok daha iyi işbirliği sağlıyor. Böylece, son anda ortaya çıkan ve ekstra maliyet yaratan görevlerin sayısını da azaltıyor.

PROJE BAZLI YAKLAŞIM

Syngineer, kullanıcılar için proje bazlı yaklaşım izlerken uygulama hakkında  Syngineer Danışma Ekibi Lideri Max Lützel; "MCAD yazılımı ve Syngineer aracılığıyla Eplan Electric P8 arası bağlantı kolayca kurulup kolayca kullanılabiliyor. Kısa bir oryantasyondan programından sonra, kullanıcı, tasarımdaki bir motorun süreç içerisinde değiştirilip değiştirilmediğini öğrenebiliyor” dedi.