SEW Eurodrive, DriveAcademy® ile hem kendi çalışanlarına hem de müşterilerine verdiği önemi gösteriyor. Bruchsal/Almanya’da 2006 yılında çalışmalarına başlayan SEW Eurodrive DriveAcademy®, 2012 yılından beri de Gebze/Kocaeli Fabrikası'nda faaliyet gösteriyor. DriveAcademy® içerisinde SEW Eurodrvie; teknolojisi, personel ve organizasyon gelişimi ile ilgili eğitim almış tecrübeli uzmanları aracılığı ile sunduğu ürün ve çözüm odaklı eğitim ve seminerleri sayesinde, tahrik teknolojisi ve otomasyon bilgilerini güncel tutmak isteyen herkese en son teknolojiyi her zaman önden yakalama fırsatı sunuyor. 

DriveAcademy®; teknik uzmanları ve satış personeli ile direkt iletişim kurulabilen eğitim ve seminerlerde mesleki gelişime imkan sağlarken, SEW Eurodrive yapı ve felsefisi ile  çalışanlarını yakından tanıma fırsatı sunarak, hem mesleki hem de kişisel gelişime katkı sağlıyor.

BİLGİYE KOLAY ULAŞIM

DriveAcademy®; iki adet eğitim salonunda modern eğitim setleri ve Showroom alanındaki örnek uygulamalar üzerinden pratik ve teorik anlatımlar ile Gebze/Kocaeli Fabrikası'nda faaliyet gösteriyor. 
Dönem başlarında stratejik plana uygun seçilen konular, gelişen teknoloji ile plansız seçilen konular veya potansiyel ve mevcut müşterilerin ihtiyacına göre belirlenen konularla ilgili eğitim ve seminerler müşterilerin tesislerinde, yine bu sene itibari ile bilgiye kolaylıkla ulaşabilmeleri için şehir içi ve dışı belirlenen organizasyon mekânlarında yapılıyor. Marka, bünyesinde düzenlediği ortak seminerler ve katıldığı yabancı seminerler ile SEW Eurodrive ismini duyurmaya devam ediyor.

SEW Eurodrive, DriveAcademy® kapsamında gerçekleştirdiği eğitim ve seminerlerde kazandığı tecrübeleri ve geliştirdiği teknolojileri uzmanları aracılığı ile şimdi de öğrencilerle buluşturmak istiyor; 2019 yılı planlarında üniversitelere konuk olmayı, öğrencilerini bünyesinde ağırlamayı, ücretsiz seminer ve eğitimler vermeyi ve demo'larını kullanıma açarak öğrencilerini geleceğe hazırlamayı hedefliyor.

SEW Eurodrive, kullanıcıların sistemlerini daha etkin planlamasına ve sistem kullanımını optimize etmesine yardımcı oluyor.  

Otomasyon sektörü ağırlıklı olarak OEM ve son kullanıcılar için redüktör/motor/inverter seçimi ve proje planlaması, MOVIDRIVE B®, MOVITRAC B®, MOVIMOT®,MOVI-C®,…gibi birçok ürün ve çözüm hakkında düzenlenen ücretli ve ücretsiz seçenekleri ile elektronik eğitimlerine, ücretli mekanik eğitimlerine ve ücretsiz seminerlerine katılmak için eğitim ve seminerlerle ilgili  tüm sorular [email protected] adresine iletilebiliyor.