Otomasyon sektöründe 60 yıldır çözümler sunan SMC Corporation tarafından 1993’te Türkiye pazarına giren ardından da 2011’de Türkiye’de yerleşik faaliyetlerine başlayan SMC Türkiye, yeni yatırımının temellerini attı.

"TÜRKİYE'YE VE TÜRK EKONOMİSİNE GÜVENİYORUZ"

Küresel salgının gölgesinde geçen 2020 ve aşıya rağmen pandeminin etkilerinin devam ettiği 2021 yılı ile rekabetin yoğun olduğu piyasa koşullarına rağmen yatırımlarını aralıksız sürdüren firma, yeni binasını Deliklikaya Organize Sanayi Bölgesi (DESB)'nde satın aldığı arsa üzerine inşa edecek.

Daha önce ST Endüstri Medya'ya bir açıklama yapan SMC Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Turgay Uçar, SMC’nin, Türkiye’ye ve Türkiye ekonomisine olan güveninin tam olduğunu vurgulamış, bu kapsamda Türkiye’ye duyulan güvenin bir işareti olarak DESB’nden bir arsa satın aldıklarını ifade etmişti.

2022'DEN İTİBAREN TAM KAPASİTEYLE HİZMET SUNACAK

İstanbul Hadımköy Sanayi Bölgesi’nde yaklaşık 21 bin metrekarelik kapalı bir alan üzerinde yer alacak ve 2022 yılından itibaren tam kapasiteyle hizmet sunmaya başlayacak olan SMC Turkey Merkez Binası'nın temel atma töreni 30 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştirildi.

Konuyla ilgili olarak firmanın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Zorlu hava şartlarına rağmen, büyük bir coşku ve heyecanla yeni Merkez Binamızın temellerini 30 Kasım 2021 Salı günü attık. Ülkemize ve Türk Sanayi’sine hayırlı olmasını temenni ederiz. Çok kısa bir süre sonra siz değerli iş ortaklarımıza yeni evimizden hizmet vereceğiz.

SMC Türkiye'nin 2010 senesinde Yönetim Kurulu Başkan’ımız ve Genel Müdür’ümüz Sayın Turgay Uçar öncülüğünde Akatlar’da birkaç kişi ile başlayan çalışmaları, SMC'yi bugün alanında uzman mühendislerden oluşan satış, teknik destek, satış destek, üretim, bayiler ve bölge ofislerinden oluşan dev bir firmaya dönüştürdü.

Finansal olarak çok güçlü olan SMC, çok zorlu ekonomik kriz dönemlerinde bile çalışanlarını ve müşterilerinin hep yanında oldu. Çalışanlarının mutluluğunu en üst seviyede tutan, eğitime çok önem veren, müşteri memnuniyetini ön planda tutan SMC, Türkiye'ye güveniyor ve yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor.

ROYAL EV ALETLERİNDE 2024 OTOMASYON YILI ROYAL EV ALETLERİNDE 2024 OTOMASYON YILI

Sizden aldığımız güçle, her zaman güvenilir bir firma olarak hizmet vermeye yeni binamızda da devam edeceğiz."