Simtekno tarafından sunulan Di-Soric marka çerçeve sensörleri bulunduğu şartlara rağmen güvenli bir şekilde çalışmaya devam ediyor. 

Gıda, ilaç ve hijyen sektörleri başta olmak üzere üretim makinaları için uygun olan ürün ile ilgili özellikleri Simtekno Endüstriyel Ürünler Gebze İstanbul Anadolu Bölgesi Sensör ve Statik Ürün Grubu Satış Mühendisi Yusuf Akkaya paylaştı: 

“Son derece dayanıklı metal bir housing içerisinde bulunan ürünlerimiz, değişik çap ve ebatlarda ürün seçenekleriyle sunuyoruz. Ring modellerinde çap 20 ve kare modellerinde ise 400 mm’lik genişliklere kadar değişik ölçeklerde ürünlerimiz bulunuyor. Ürünlerimiz ağırlıklı olarak red kasalarında ürün saydırmak, pres çıkışlarında ürünün atılıp atılmadığını yakalamak ya da bir kaba ürünlerimizi doldururken ürün sayısının tamlığını ölçmek ve tespit etmek amacıyla kullanılabiliyor. Ürünün üzerinde çıkış süresinin zamanı ayarlanabiliyor, dinamik ve statik modlarda kullanılabiliyor ve hassasiyet ayarları yapılabiliyor. Dinamik mod hareket halindeyken ürünün yakalanmasını ve saydırılmasını sağlıyor. Statik mod ise, harekete ihtiyaç duymuyor. Algılama alanı içerisindeki bir ürünün sabit durması yeterli oluyor ve böylece sürekli çıkış verecektir.”