Üretim otomasyonunda kullanılan dünyanın önde gelen görüntü işleme yazılımlarını, görüntü sensörlerini,akıllı kameraları ve endüstriyel barkod okuyucularını üretenCognex, otomotiv başta olmak üzere beyaz eşya, gıda ve daha birçok üretim sektörünün hizmetine sunuyor.

Cognex, görüntü işleme sistemleri, derin öğrenme sistemleri, bilgisayar tabanlı veya akıllı kamera sistemleri, takip edilebilirlikte ise barkod okuyucularıyla hizmet sunduğu sektörlerde daha hızlı, hatasız ve düşük maliyetle üretim yapılmasını sağlıyor.

TEKNOLOJİ LİDERİ

Teknoloji liderliği yapan firmanın yazdığı algoritmalar projelerde çok daha güvenilir sonuçlar veriyor. Bu anlamda barkod okuyucularda daha fazla okunma oranı sunuluyor. Kalite kontrol süreçleri için ise çok daha tekrarlanabilir kontrol işlemi yapılabiliyor.

Geniş ürün gamına sahip olan Cognex, görüntü sensörlerinden 3 boyutlu sistemlere, hatta derin öğrenme sistemlerine kadar görüntü işleme ile ilgili müşterilerine özel çözüm önerileri sunabiliyor.
Merkez ofisi ABD’de olan Cognex, Amerika, Avrupa ve Asya'da bulunan ofisleri, global entegrasyon ve dağıtım ortakları aracılığıyla uluslararası bir müşteri tabanına hizmet veriyor.