Endüstriyel otomasyon sektörünün önde gelen markalarından, ABD menşeili Rockwell Automation’ın Türkiye operasyonu, EMEA Bölgesi tarafından yapılan değerlendirmede beşinci kez ‘en hızlı büyüme kaydeden ülke’ ödülünü kazandı.

TÜRKİYE PAZARININ ÖNEMİ TESCİLLENDİ

Rockwell Automation Türkiye'nin çiçeği burnunda Ülke Direktörü Ediz Eren; Türkiye’deki çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini kaydederek gerçekleştirdikleri büyüme performansı ile beşinci kez kazandıkları ‘en hızlı büyüme kaydeden ülke’ ödülü ile Türkiye pazarının Rockwell Automation için ne kadar önemli olduğunu tescillediklerini vurguladı. Eren, otomasyon sektörüne yönelik çözümleriyle ilgili olarak, "Sadece kontrol yazılımlarını değil yönetim, üretim, planlama, optimizasyon, kalite ve performans yazılımlarını da üretip müşterileri ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunmayı sürdürüyoruz” dedi.

Rockwell Automation, geniş ürün yelpazesi ile tüketici ürünleri imalatı başta olmak üzere ağır sanayi alanlarında farklı endüstriler için çözümler geliştiriyor. Türkiye’deki faaliyetlerini 1993 yılından bu yana sürdüren Rockwell Automation’ın Türkiye operasyonu müşterilerinin daha verimli çalışmasını hedefliyor.