1) Hızlı ve Kesintisiz Üretim

Özellikle hızlı üretim hatlarına sahip sektörlerde etiketleme için üretimin yavaşlaması verimliliği büyük oranda düşürmektedir.  yürüyen bant üzerinde ürünün yavaşlamasına gerek kalmadan yüksek hızlarda etiketleri taşıyarak etiketleme yapmak robotik etiketlemeyle mümkün oluyor. Hatlarda yavaşlama ve durmaların engellenmesiyle tesis verimliliği ve karlılık artıyor.

2) Kalite Standardı

elle yapıştırılması kişiye bağlı olduğundan çoğunlukla hata riski barındırmaktadır. Etiketleme sistemi otomatize hale getirildikten sonra robot ucuna entegre edilen vakum padleriyle ürün üzerinde her seferinde tam istenen noktalara etiketleme işlemini gerçekleştirilebiliyor. Bu sayede hata riski sıfırlanırken üretimde kalite standardı yakalanıyor.

3) Esnek Üretim

Her sektörün üretim hattı ve ürünleri farklılık gösteriyor. Bu nedenle firmaların etiketleme ihtiyaçları da değişiyor. Firma ihtiyaçlarına göre yapılan etiketleme otomasyonlarıyla ürünler üzerinde farklı yüzeylerin farklı noktalarına etiketleme yapılabiliyor.

4) Sarf Malzeme Tasarrufu

Ribon tasarruflu yaz-yapıştır modülüyle sarf malzeme tasarrufu sağlanarak giderleri azaltmak mümkün oluyor.

50 yılı aşkın tecrübesiyle Almanya merkezli NOVEXX SOLUTIONS

Etiketleme projeleri ile uzmanlığını kanıtlamış Almanya merkezli NOVEXX SOLUTIONS müşterilerinin ihtiyacına özel geliştirdiği etiketleme projeleriyle hem nihai kullanıcılara yönelik ürün ve çözümler sunmakta hem de entegratör firmalara aplikatör parçaları ile destek vermektedir.

Hızlı ve benzersiz Ribon tasarruflu Yaz-Yapıştır modülü ve hızlı entegrasyon sağlayan gelişmiş I/O özellikli farklı yazıcı emülasyonu gibi özellikleriyle öne çıkan sistem kurulumları NOVEXX tecrübesi ile

10 gün gibi bir sürede projelendirilip, demo kurulumları ve eğitimleri verilerek, sistem çalışır vaziyette üretim hattına sunulmaktadır.

http://www.novexx.com.tr/