Ovis Bilişim, askeri standartlarda komponent kullanan ve modüler yapıya sahip olan Cincoze, Sintrones ve Advantech gibi fark yaratmış üreticilerin distribütörlüğünü yapıyor. Ayrıca Tayvan’da dört ayrı iş partneri bulunan Firma, fansız endüstriyel bilgisayar, endüstriyel mobil bilgisayar, dokunmatik panel PC, modüler endüstriyel ekran çeşitleri ve bu çözümler için gerekli olan tüm aksesuarlar ile birlikte müşterilerine anahtar teslim kiosk hizmeti de sunuyor. 
Ovis Bilişim, eski alışılagelmiş tümleşik panel pc’lerden  ziyade ekran ve bilgisayarın ayrı olduğu istediği zaman switch edilebilir ve ilerde yükseltilebilir bir çözüm sunuyor.
 Panel pc çözümlerinde modüler yapıya sahip olan Ovis, müşterilerine yüksek teknolojiyi uygun fiyatla sunmayı vaat ediyor.

ULAŞIM SEKTÖRÜNDE DE ETKİN ROL ALIYOR

Donanım çözümlerine ek olarak Ovis, otobüs, metro,  minibüs gibi ulaşım araçlarına yolcu sayma sistemi sunarak iş ortaklarına takip ve hat optimizasyonu imkânı da sağlıyor.
Firmanın hizmet vermekte olduğu alanlar arasında; mobil ulaşım, otomasyon, digital signage projeleri yer alıyor.
Bunların yanı sıra, servis ve satış sonrası hizmetleriyle müşterilerinin her daim yanında olan Ovis, temel olarak müşterilerine alternatif olmaktan ziyade inovatif çözüm sunma amacıyla çalışmalarına devam ediyor.