TÜYAP ve Eskişehir Mobilya Sanayi Kümelenmesi Derneği (ESMOS) iş birliğiyle düzenlenen ve mobilya sektörünü bir araya getirecek "Eskişehir Mobilya Fuarı", 23-27 Mart 2022 tarihlerinde ziyaretçilere kapılarını açacak. 

İLK PROFESYONEL MOBİLYA FUARI OLACAK

Eskişehir Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Eskişehir Ticaret Odası ve Eskişehir Sanayi Odası'nın katkıları, ESMOS'un iş birliği ve KOSGEB'in desteğiyle Eskişehir Ticaret Odası-TÜYAP Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek fuar aynı zamanda Eskişehir'in ilk profesyonel mobilya fuarı olacak.

YENİ İHRACAT BAĞLANTILARINA ZEMİN HAZIRLAYACAK

Modern mobilyalardan mutfak ve banyo mobilyalarına, ofis mobilyalarından bebek ve genç odası mobilyalarına, yatak-baza gruplarından bahçe mobilyaları, masa, sandalye ve aksesuarlara uzanan çok sayıda ürünün sergileneceği fuarın aynı zamanda, önemli iş bağlantılarına zemin hazırlaması bekleniyor.

Fuar; Arnavutluk, Azerbaycan, Bulgaristan, Cezayir, Filistin, Gürcistan, Irak, Kosova, Kuzey Makedonya, Libya, Lübnan, Mısır, Sudan,Tunus, Umman, Ürdün ve Yunanistan gibi ülkelerle yeni ihracat bağlantıları kurmak için önemli bir platform görevi üstlenecek.

ÇEVRİMİÇİ DAVETİYE İLE TEMASSIZ GİRİLEBİLECEK

Ziyaretçiler, pandemi önlemleri çerçevesinde organizasyonun internet sitesinden alacakları çevrimiçi davetiyeyle girişte temassız olarak fuar alanına giriş yapabilecek.

Eskişehir Mobilya Fuarı 5 gün boyunca ziyaretçilerini ağırlayacak. (AA)

SEMAVİ YORGANCILAR, YORGLASS'IN DİJİTAL DÖNÜŞÜM VİZYONUNU ANLATTI SEMAVİ YORGANCILAR, YORGLASS'IN DİJİTAL DÖNÜŞÜM VİZYONUNU ANLATTI