Mitsubishi Electric, Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri çerçevesindeki amaçlarına ulşamak amacıyla Dünya Fikri Mülkiyet Örgütü’nün WIPO GREEN teknoloji platformuna partner statüsüyle katıldı.

DAHA SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR DÜNYA İÇİN...

Firma, iş birliğiyle çevre dostu teknolojilerini açık inovasyonu desteklemek adına kullanmasının yanı sıra BM hedeflerine ulaşmak için de çalışmalarına katkı sağlayacak.

Söz konusu iş birliği kapsamında, firma  çevre dostu teknolojilerini WIPO Green veri tabanına kaydedecek, diğer kuruluşların çevre dostu teknolojiler konusunda sahip oldukları fırsatları genişleterek karbon salımını azaltma ve iklim değişikliğiyle mücadeleye dayalı daha sürdürülebilir bir dünyaya yönelik çabalarını destekleyecek.

119 KÜRESEL KURULUŞ KATILDI

Açık inovasyonu desteklemek amacıyla teknoloji geliştiren kullanıcıları buluşturan ve bu sayede çevre dostu teknolojilerin yaygınlaşmasına önayak olan online platform, büyümeye ve ekosistemini geliştirmeye devam ediyor.

Platforma, 2013'ten Ocak 2021'e kadar 25'i Japon menşeli firmalar olmak üzere toplamda 119 küresel kuruluş, partner statüsüyle katılım sağladı. 


 
* https://www.MitsubisliiElectiic.com/news/2019/0613-a.html, 13 Haziran 2019