Çizgi Teknoloji, İstanbul'un kapsamlı sağlık komplekslerinden olan Medicana Ataşehir Hastanesi'ne dijital tabela ve yönlendirme ekranlarıyla çözüm sundu.

HANGİ ÇÖZÜMLERİ SUNDU?

Firmanın hastaneye sunduğu çözümler kapsamında Artech hasta odası ve bekleme alanı IP TV’ler, poliklinik kapı bilgi ekranları, asansör bilgilendirme ekranları ve videowall çözümlerini sundu. 

Yakın bir zamanda açılan hastaneye hasta ve hasta yakınlarının iletişimini kolaylaştıran, maliyet ve zaman tasarrufu sağlayan digital signage çözümleri sunan firma, şık tasarımı ve prestijli yapısıyla hastanenin kurumsal imajının da pekişmesine katkı sağladı. 

SOSYAL MESAFENİN KORUNMASINA KATKIDA BULUNUYOR

Poliklinik kapı bilgi ekranları ile kapı numarası,  poliklinik bilgileri, yetkili doktor ve uzmanlık alanı ya da hastaya ait güncel bilgiler anlık olarak paylaşılıyor.

Hastanelerin dijitalleşmesine önemli katkılar sağlayan firmanın çözümleri, bilgilendirme ve yol gösterme özellikleriyle Covid-19 pandemi sürecinde de sosyal mesafenin korunmasını sağlıyor ve böylece hastane personelleri ve ziyaretçiler açısından güvenli bir ortamın oluşmasına olanak tanıyor.