MEGA Danışmanlık 1987’de kalite kontrol ve malzeme test ekipmanları alanlarında faaliyet gösterme hedefiyle kurulmuştur. Genel merkezi İstanbul Kadıköy'de bulunan, Bursa ve Ankara'da satış ofisleri ile müşterilerine satış ve satış sonrası hizmetler veriyor.
MEGA Danışmanlık, müşterilerine; teknik danışmanlık; doğru makine ve ürün seçimi; satış; kurulum; kullanıcı eğitimi; servis ve bakım hizmeti; yedek parça ve sarf malzemeleri satışı ve retrofit hizmeti veriyor.
Mahr’ın ileri teknolojili kontur ölçüm istasyonu MarSurf, ileri teknolojik tasarım problarla CD serisi, düşük titreşim ile yüksek hızda kontur ölçümünü, güvenilirlik ve doğruluk kriterini en üst düzeyde tutarak, gerçekleştiriyor. Sistem kalibrasyona gerek bırakmadan, hızlı  çalışma özelliğiyle dikkat çekiyor.

KONTUR ÖLÇÜMÜNDE GELİNEN NOKTA...

Yeni MarSurf CD 140 ve CD 280 kontur ölçüm istasyonlarının öne çıkan en yeni teknolojik özellikleri:
• Otomatik prob kolu tanıması
• Yeniden ayarlanması gerekmemektedir.
Geleneksel Kontur Ölçme Makinelerinden 25 Kat Daha Hızlı
Bu MarSurf CD serisini Mahr’ın önceki ürünleri MarSurf PCV 200 ve MarSurf CD120’den 25 kat daha hızlı hale getiriyor.

DÜŞÜK TİTREŞİMLA YÜKSEK HIZDA ÖLÇÜM…

Mahr’ın geliştirdiği yeni prob serisi, odağına, ölçümlerin çok daha hızlı ve güvenilir şekilde yapılmasını aldı. Yeni tasarım problarla CD serisi, düşük titreşim ile yüksek hızda kontur ölçümünü, güvenilirlik ve doğruluk kriterini en üst düzeyde tutarak, gerçekleştiriyor.

Böylece aynı sürücü ünitesi ile pürüzlülük probu kullanarak yüzey pürüzlülüğü ölçümleri yapmayı da, olanaklı hale getiriyor. Kalibrasyon yapmaya gerek bırakmadan, kontur profili üzerinden (radyuslu, açılı yüzeyler) pürüzlülük değerlendirmesine imkan tanıyor.

CNC EKSENLE YÜKSEK HIZDA ÖLÇÜM…

MarSurf CD serisinin bütün eksenlerinin tam CNC kapasitesine sahip, olduğu vurgulanıyor. X ekseni 200 mm/sn ve Z kolon ekseni 50mm/sn konumlandırma hızı sayesinde ölçüm süresini azaltır.
MarSurf CD serisinin farklı modellerinin mevcut olduğu belirtildi.  Sürücü ünitesi 140 mm veya 280 mm seçilebilir.