Balluff çözümleri, kritik pozisyonlarda kontrol fonksiyonlarını üstleniyor: basınç sensörleri su ve hava basıncını güvenilir bir şekilde ölçüyor.

Manyetostriktif doğrusal konum sensörleri veya endüktif standart sensörler, yüksek fırın içerisindeki hava girişini ve egzozu kontrol etmek için kapak açıklığını izliyor.

Elektrikli ark ocağında kaynak sıçramasına dayanıklı ve manyetik alan dayanımlı indüktif sensörler, renk sensörleri tarafından desteklenerek düzgün bir şekilde kavramadan önce elektrotların kesin pozisyonlarını kontrol eder.

ELEKTRİK ARK OCAĞINDA ELEKTROT İZLEME

Renk ve kontrast saptamaya yönelik sensörler ark fırında elektrotların konumlandırılmasını destekler. Kıskaçta korunan sensör, elektrot üzerindeki renkli işaretler kullanılarak doğru tutulduğunu kontrol eder - mutlak güvenilirlikle ve çeşitli sıcaklıklarda

Özellikler
•    Yazılım basit yapılandırma ve görselleştirme sağlar
•    Herhangi bir renk, hatta en küçük gölgeler bile, değişen nesne sıcaklığıyla bile algılanabilir ve ayırt edilebilir
•    Sağlam metal gövde

Su soğutma için basınç ölçümü
•    Koruma sınıfı IP67
•    Soğutma suyunu haddeleme standında veya hidrolik 
tahriklerdeki basınçları –2… 125 ° C sıcaklıkta izleme

SOĞUK HADDELEME VE YÜZEY BİTİRME

Soğuk haddeleme ve yüzey işleme için, Balluff yüksek hassasiyet sağlar: gergi rulosunda, sarıcıda, kaplama sisteminde veya kalite kontrolünde son esnemede bile en iyi performans için kaliteli ürünler.
Sarıcı ve açıcıdaki doğru rulo konumu

Optimum sargı için bir çözüm mü arıyorsunuz? O zaman BTL manyetostriktif lineer pozisyon sensörleri doğru seçimdir. 

Yüksek güvenilirlik ve hassasiyet gerektiren yerlerde kullanılırlar ve ayrıca soğuk haddeleme sırasında bobinleri sararken en yüksek hassasiyeti garanti ederler. Örneğin, baskı silindirini, silindir çapının bir işlevi olarak yönlendirerek.

Özellikler
•    Temassız ve dolayısıyla aşınmasız
•    Kirlenmeye karşı IP67 korumas

BOBİN BESLEME GERGİ KONTROLÜ

Firmanın BUS ultrasonik sensörleri, çok yönlü hassaslardır. Rulo ve rulolardaki tabakaları tespit ederler ve gergi rulodaki doğru malzeme beslemesini tabaka sarkmasına göre düzenlerler.

Bu şekilde doğru makara tahribatını ve tabaka gerginliğinin her zaman mükemmel olmasını sağlarlar.

•    Temassız algılama
•    Zorlu şartlar ve zor şartlar altında güvenilir