Kistler Türkiye Satış Direktörü Orçun Yıkıcı, birçok yeni ürün ile 2019’da da müşterilerin katma değerli ürün ve servis sunmaya devam edeceklerini vurgulayarak, "2019 yılında data toplama sistemleri ile sektöre sürprizlerimiz sürecek" şeklinde konuştu. Yıkıcı, yeni yıl iş gündemlerine yönelik sorularımızı yanıtlayıp, önemli açıklamalarda bulundu.

YENİ YIL İÇİN KİSTLER'İN İŞ GÜNDEMİNİ ÖĞRENEBİLİR MİYİZ?

2019 yılında ekibimizi güçlendiriyoruz, satış ve servis alanında genç, dinamik ama tecrübeli bir ekip kuruyoruz. Seçtiğimiz kişilerin çalışacağı ürün ve alanlarda hem üniversite eğitimimizi hem de iş tecrübelerini dikkate alarak seçimler yapıyoruz. Bölgeselleşmek 2019 gündemimizden biri. Bursa’da yeni bir ofis açtık, otomasyon ve otomotiv alanında iş birliğimizi artırmak istiyoruz. ülkemizde gelişen savunma sanayini dikkate alarak Ankara bölgesine de yatırım yapıyor ve bu alanda tecrübeli ekip arkadaşları isdihdam ediyoruz. Amacımız “müşteri neredeyse biz oradayız” algısını oluşturmak.

SEKTÖRE KİSTLER'İN KATTIĞI İLKLER NELERDİR?

Sektörde bir çok yenilikçi ürünümüz mevcut, özellikle son 5 seneden beri Türkiye otomasyon sektörüne elektromekanik servo preslerin kullanımını anlattık, önerdik, kurulum ve servis desteğimiz ile müşterilere ürünün doğruluğuna ve faydalarına ikna ettik. Elektro mekanik presler ile Almanya’da üniversitelerde yapılan araştırmalar neticesinde ortaya çıkan sonuçlar; elektromekanik preslerin hidrolik preslere göre yüzde 77 pnömatik preslere karşı ise yüzde 90 enerji tasarruflu olduğunu gösteriyor. Enerjinin ekonomik açıdan önemi arttığı bu dönemde sanayimiz için çok faydalı bir kazanım olduğuna ve olmaya devam edeceğine inanıyoruz. Ayrıca üretim görüntüleme sistemlerimizle elektromekanik preslerimizden gelen tüm kuvvet ve mesafe verisini yüksek frekansda değerlendirip kayıt altına alıyoruz, sistemlerimiz kullanıcı dostu olması özelliği ile müşterilerimizde beğeni ve memnuniyet oluşturmaktadır. 2019 yılında data toplama sistemleri ile sektöre sürprizlerimiz devam edecek.

KİSTLER, TÜRKİYE'YE YÜKSEK KATMA DEĞERLİ HANGİ ÇÖZÜMLERİ SUNUYOR?

Biz hala en yüksek katma değerin müşteriye verilen hizmet olduğuna inanıyoruz. Biz Kistler olarak 1959 yılından beri yenilikçi ürünler üretiyoruz, birçok ürünümüzde rakibimiz dahi yok, çok geniş bir alanda birçok sektöre hitap ediyoruz. Her zaman en iyisini ve en yenisini üretmeyi, sektöre sunmayı amaç edinen Kistler’in en büyük güçlerinden biri satış ve servis mühendislerinin yüksek kalitesi ve müşteri odaklılığıdır. Onlar, bizim sahada müşterimizin sesidir, tüm müşteri önerileri toplanır ve bir çok ürünümüze bu istekler adapte edilir. Ayrıca Kistler, her sene minimum iki firma satın alıyor ve farklı sektörlerde faaliyet gösteriyor. Birçok yeni ürünümüz ile 2019’da da müşterilerimize katma değerli ürün ve servis sunacağız.