Tüketicide kalite ve marka algısını yaratmak, ürünün işlevsel özelliklerinin yanı sıra tüketici ile bağı kuran üretimdeki doğrudan ve dolaylı birçok aşamaya da bağlıdır. Örneğin ürün etiketi, tüketicinin ürün ile ilk iletişim kurduğu bilgilendirme unsuru olması sebebiyle en doğru şekilde uygulanması önemlidir. Özellikle bazı ürün sınıflarında oldukça hassas üretim gerektiren kişisel bakım ürünlerinin üretiminde esnek olarak uyarlanabilen etiketleme sistemleri ihtiyaca uygun projelendirilmektedir. 

NOVEXX SOLUTIONS İLE YÜKSEK KALİTE

Kişisel bakım ürünlerinin etiketleri ürünün markalanması ve ürün tasarımı açısından oldukça önemlidir. Marka, barkod, metin ve logoların yüksek kalitede basılma ihtiyacı raf sunumları için öne çıkan gereksinimlerdir. Sahteciliği önlemek, envanter- lojistik optimizasyonu ve yasal gereksinimler için de sektöre özgü doğru etiketleme makinasının seçilmesi gerekmektedir.
50 yılı aşkın tecrübesiyle öne çıkan NOVEXX SOLUTIONS, etiketleme sistemleri ile hizmet verdiği tüm sektörlerde olduğu gibi kişisel bakım ürünlerin üretiminde de verimliliği artırmaktadır. Markanın müşterilerini en doğru şekilde bilgilendirmesine ve kalite algısının artmasına fayda sağlamaktadır. 

Novexx.Com/Tr