CEM KARATAY -  ICC Dijital’in IPC4 endüstriyel panel PC’leri dünyanın ilk insansız teslimat araçlarında kullanılmaya başlandı.

Pandemiyle birlikte temasın minimize edilmesi gereksinimi dolayısıyla insansız taşıma ve teslimat araçlarının insan hayatına girmesiyle birlikte dokunmatik ekranlı panel PC’ler kullanılıyor.

ICC Dijital Endüstriyel’in söz konusu araçlara gömülü IPC4 15,6 inç endüstriyel dokunmatik ekranlı panel PC’si müşterilerin sipariş bilgilerini görüntülüyor ve müşteriler monitördeki ödeme barkodunu veya teslim alma kodunu tarayarak ürünlerini kolayca teslim alabiliyor.

Yüzey paneli için IP65 özelliğine sahip toz ve su geçirmeyen dokunmatik ekranlı panel PC, insansız teslimat aracına başarıyla yerleştirilen yalnızca 3 mm olan ön panel, estetik, güzel bir görüş sunuyor.

Daha üst düzey bir doku sunan ve kullanıcının ürün konumlandırmasına uyan panel PC, alüminyum alaşımdan meydana geliyor ve ön panel tel çekmeden yapıldı.

Genelde açık havada kullanılan insansız dağıtım araçlarındaki monitörün parlaklığı da önem kazanıyor. 

Dış ortamda, güneş ışığı altında net bir şekilde görüntülenebilen monitör 800nit parlaklık sunuyor ve personelin sıcaklık ölçümü olarak hareket ettiğinde yayaların sıcaklık verilerini gözlemlemesi adına uygunluk taşıyor.