Rockwell Automation tarafından sunulan yeni Allen-Bradley PanelView 5510 grafik terminali ailesi ile şirketler geniş ölçekli uygulamaların ihtiyaçlarına uyacak şekilde tasarlanmış, kullanıcı deneyimini iyileştiren ve performansı artıran bir HMI çözümüne sahip oluyor.

Son kullanıcılar ve OEM’ler görselleştirmeyi, özellikle de daha geniş ölçekli uygulamalardaki görselleştirmeyi basitleştirecek ve modernize edecek insan makina arayüz (HMI) çözümleri arıyor. Yeni Allen-Bradley PanelView 5510 grafik terminali ailesi ile şirketler geniş ölçekli uygulamaların ihtiyaçlarına uyacak şekilde tasarlanmış, kullanıcı deneyimini iyileştiren ve performansı artıran bir HMI çözümüne sahip oluyor. 

EKRAN BOYUTLARI 7 İNÇTEN 19 İNÇE KADAR DEĞİŞEBİLİYOR

Rockwell Automation Ürün Müdürü Mike Moriarty ürüne ilişkin açıklamasında şunları söyledi: “PanelView 5510 terminali, kullanıcıların HMI’ları ve kontrolörleri arasında daha iyi bir entegrasyon ihtiyacı duymaları nedeniyle tasarlandı. Bu yeni terminal ölçeklendirilebilir uygulamaları olan son kullanıcılar ve OEM’ler için doğru seçenek.”

Yeni grafik terminalinde ekran boyutları geniş ekran, dokunmatik ekran ve klavyeli opsiyonlarıyla 7 inçten 19 inçe kadar değişebiliyor. Cihaz seviyesinde haberleşme ağı ring ve gömülü haberleşme ağı dağıtıcı teknolojileri ile, ağ hata toleransını desteklemeye ve arıza süresini azaltmaya yardımcı olur. Ekran üzeri düğmeler ve gelişmiş navigasyonu operatör verimini artırmaya yardımcı olur. 

Rockwell Software Studio 5000 View Designer uygulamasını kullanan PanelView 5510 HMI, Logix etiket-temelli alarmlar, PDF görüntüleyici, terminal emülatörü, VNC uzaktan erişim ve gerçek zamanlı ve geçmiş trending özelliklerine sahip. Yakında çıkacak Studio 5000 View Designer versiyonunda artırılmış uygulama sınırları, çoklu kontrolör desteği ve Logix etiket temelli alarmlar ve alarm log görüntüleyicileri destekliyor olacak. 

Yeni Allen-Bradley PanelView 5510 grafik terminali  Rockwell Automation’ın PanelView 5000 HMI portfolyosunun en yeni üyesi. PanelView 5000 HMI portfolyosunca ayrıca PanelView 5310 serileri ve Logix yazılımı ile daha gelişmiş bir entegrasyon özellikleri de bulunuyor.