Vidalı hortum rakorları üretmek hedefiyle 1975 yılında İstanbul Şişhane’de kurulan As Hidrolik, müşterilerinin özel ihtiyaçlarına yönelik presli tip hidrolik hortum rakorlarının Türkiye’de ilk üreticileri arasında yerini almış. Sektörün öncülerinden olmayı hedeflerinin başına alan As Hidrolik, sürekli büyüttüğü ürün gamı ve istihdam artışının sonucunda 1998 yılında İkitelli’de bulunan yeni fabrikasına geçmiş.  
As Hidrolik, müşterilerine sunduğu titiz üretimlerin sonuçlarıyla bugünlere ulaşmış. Vizyon ve misyonu doğrultusunda, temel değerlerinden hiç ödün vermeden büyüyen ve sektörün boşluğunu dolduran marka, global çevrede yeni gelişmeleri izleyip alanında öncü çalışmalara imza atıyor.  

DÜNYAYA SESİNİ DUYURMA HEDEFİ 

Hidrolik hortum rakorları, boru bağlantı rakorları ve paslanmaz rakorlar üretiminde ilk sırada yer alma vizyonuyla hareket eden As Hidrolik, ürün kalitesi ve müşteri memnuniyetiyle Dünya’da sesini duyuran bir Türk firması olmak istiyor. ‘Kaliteli hizmet ve ürün almak herkesin hakkı’ misyonunu benimsemiş olsan As Hidrolik, müşteri ihtiyaçlarını doğru anlayıp, doğru ürün sunarak memnuniyet sağlamayı hedefliyor. Müşterilerine değer katmaya ve esin kaynağı olmaya özen gösteren marka, yarının da ötesine odaklanıp kaliteden hiç ödün vermiyor. Daha iyi ve amaca uygun çözümlerle, çığır açan yenilikler yaratmak için çalışmalarını sürdürüyor.