Uluslararası WIN EURASIA Fuarı, 26. kez İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 14-17 Mart 2019 tarihlerinde düzenlenecek.

Hannover Fairs Turkey’nin WIN EURASIA çatısı altında ENOSAD iş birliğiyle gerçekleştirdiği ve bu yıl ilk kez düzenlenen WINOVATION yarışmasına katılmak için daha önce 31 Ocak olarak duyurulan son başvuru tarihi 15 Şubat’a kadar uzatıldı. 

Yarışma kapsamında; ürün, hizmet, tasarım, teknoloji, teknik altyapı, çözüm, iş modeli, organizasyon ve sosyal çevre gibi başlıklarda teknik inovasyonun ön planda olduğu, terzi işi tasarımlı projeler ödüllendirilmek üzere değerlendirmeye alınacak.

SEÇİCİ KURULDA UZMAN KİŞİLER YER ALIYOR

Yarışmada derece alan projeler, sektörde önemli ve yetkin isimlerin yanı sıra profesörlerin yer aldığı jüri heyeti tarafından seçilecek.

Projeler değerlendirilirken; benzersiz ve inovatif olması, kullanan kişiye yarar sağlaması, geliştirmeye açık ve tatbik edilebilir olması, ihracat potansiyeli taşıması, Ar-Ge niteliği barındırması, çevreye ve topluma katkısının bulunması, ileri teknoloji içermesi ve ticari olması gibi ölçütler baz alınacak.

WIN EURASIA 2020’YE KATILIM TEŞVİKİ VERİLECEK

Ev sahipliğini WIN EURASIA 2019’un üstleneceği yarışmada dereceye girenleri önemli ödüller bekliyor. 

İlk 3 projeye 1 yıl süreyle tanıtım ve pazarlama desteğinin yanında önümüzdeki yıl gerçekleştirilecek WIN EURASIA 2020’ye katılım teşviki verilecek.

Yarışmanın birincisine ise, söz konusu desteklerin haricinde Almanya’da 1-5 Nisan’da düzenlenecek HANNOVER MESSE 2019 Fuarı’na gidiş-dönüş uçak bileti ve 3 günlük konaklama imkanı sunulacak.

WINOVATION yarışma başvurusu, WIN EURASIA’nın http://www.win-eurasia.com/tr web adresinden 15 Şubat 2019 Cuma gününe kadar yapılabilecek.