Her türlü gıda tüketim maddesinde kullanılan gıda etiketleri, ürünlerin doğru ve sağlıklı bir şekilde saklanmasını sağlıyor. Ürüne göre; neme, sıcağa ve soğuğa karşı duyarlı olarak üretilebilen etiketler, ürünün tüketiciyle ilk teması olmasından dolayı en önemli iletişim araçlarından biri olarak ilk sıralarda yer alıyor.

Çeşitliliğin ve kendine özgü birçok değişkenin olduğu sektörde karşılaşılan başlıca sorunlar; yüksek hızlı üretim hatları ve bu hatların kesintisiz üretime devam etmesi, yüksek kalitede baskı ihtiyacı ve nem, soğuk, sıcak gibi zorlayıcı çevre koşullarıdır.

Kişisel bakım ürünlerinin etiketleri de ürünün markalanması ve ürün tasarımı açısından oldukça önemli. Marka, barkod, metin ve logoların yüksek kalitede basılma ihtiyacı raf sunumları için öne çıkan ihtiyaçlar arasında. Sahteciliği önlemek, envanter- lojistik optimizasyonu ve yasal gereksinimler için de sektöre özgü doğru etiketleme makinasının seçilmesi gerekiyor.

HER ÜRÜNÜN ETİKETLEME İHTİYACI FARKLI

Üretim hattı ve ürün ambalajına göre etiketleme ihtiyacı ve seçilmesi gereken etiketleme sistemi farklılık gösteriyor.

Geniş ürün yelpazesi ile sektördeki her ihtiyacı karşılamaya yönelik etiketleme çözümleri sunan NOVEXX SOLUTIONS 50 yılı aşkın tecrübesi, gıda ve kişisel bakım ürünleri sektörlerinde gerçekleştirdiği başarılı projelerle firmalara etiketleme konusunda çözüm ortağı olmaktadır.

NOVEXX SOLUTIONS’ın tecrübeli ekibi ile iletişime geçerek etiketleme sistemleri konusunda detaylı bilgi alabilir, işletmeniz için en uygun çözüme ulaşabilirsiniz.

www.novexx.com.tr