Görücüye çıkmasına kısa bir süre kala bütün gözler Eplan Electric P8 üzerinde. Yeni sürümde kullanıcılar konfigürasyon, veri yolu ve Siemens TIA Portalı ile ilgili önemli geliştirmeler bulabilecekler. CAE çözümü Eplan Electric P8, tamamıyla yenilenmiş kullanıcı arayüzü ve entegre kullanıcı portalı ile kullanıcılarıyla buluşmaya hazırlanıyor. 

AYIRT EDİCİ ÖZELLİKLER HANGİLERİ?

Sürüm 2.8'in ayırt edici özellikleri arasında yeni grafik kullanıcı arayüzü, artırılmış ergonomi ve geliştirilmiş makro teknolojisi gibi bileşenler yer alıyor. Doğrudan yazılım çözümüne entegre edilen yeni portal, kapsamlı bilgiler sunarak kullanıcıların günlük işlerini daha da kolaylaştıracak ipuçları  barındırıyor.

GENİŞLETİLMİŞ VERİ DEĞİŞİMİ

Eplan ve TIA Portal arasındaki çift yönlü etkileşimde iyileştirmeler yeni geliştirmelerin başında yer alıyor. "Terminal bloğunu düzenle" penceresinde, kullanıcılar aynı anda birkaç hizalanabilir aksesuar atayabilecek ve uygun içerik menüsünde seçilen tüm cihazlar daha sonra işaretli terminal şeridine atanacak. Bu da mühendislikte zaman kazanmak anlamına geliyor.