CEM KARATAY -  Hannover merkezli akYtec GmbH, PR200 ile küçük ve büyük kontrol görevleri için çözüm sunuyor. Mini PLC, çıkışların sensör verilerine dayalı giriş durumuna göre kontrol edilmesini sağlıyor; kompaktlığı ve modülerliği ile dikkat çekiyor.

Tüm makinanın kontrolünü alabilmesinden dolayı pahalı tam teşekküllü bir kontrol sistemine çok fonksiyonlu bir alternatif olarak ortaya çıkıyor.

PR200 programlanabilir röle gerektiğinde giriş ve çıkışlar için ek modüller ile genişletilebiliyor.

BİNA OTOMASYONUNDA YA DA ENDÜSTRİDE FARK ETMEZ

Bir LCD ekran ve altı fonksiyon tuşu, gerçek zamanlı bir saat ve gerekirse bir Modbus ağına bağlanmak için iki RS485 arabiriminden oluşan kullanışlı bir kontrol ünitesi ile donatılmış olan Mini-PLC, örneğin aydınlatmayı kontrol etmek için bina otomasyonunda veya pompalar, presler, konveyör bant sistemleri gibi teknik sistemlerde de kullanılabilir.

TİTREŞİMLERE KARŞI KORUMALI

Röle, yalnızca dijital veya dijital ve analog giriş çıkışların bir kombinasyonu ile DC ve AC gerilimi için farklı versiyonlarda mevcuttur. PR200, -20 ° C ile + 55 ° C arasında bir çalışma sıcaklığı aralığına sahiptir, DIN rayına montaj için uygundur ve titreşimlere karşı korumalıdır.

Bu küçük denetleyicinin programlanması, ücretsiz olarak temin edilen akYtec ALP yazılımı ile fonksiyon blok diyagramı dilinde gerçekleştirilir.

Bu kompakt denetleyici, Bir Modbus ağında Master veya Slave olarak çalışan Mx110 modülleri veya PRM gibi ek giriş ve çıkış modülleri ile genişletilebilir.

Elektronik geliştirme ve otomasyon teknolojisi alanlarında deneyimli ve yüksek nitelikli uzmanlar tarafından 2010 yılında kurulan akYtec; programlanabilir röleler, proses göstergeleri, G/Ç modülleri ve diğer cihazlar gibi endüstriyel otomasyon teknolojisini geliştirmeye ve distribütörlügünü yapmaya odaklanıyor.

Entegre edilen dış teknoloji ve üretim ortakları, akytec'in müşteri ihtiyaçlarına her zaman esnek bir şekilde uyum sağlamasına olanak tanıyor.