Endo Endüstriyel, lineer hareket ve otomasyon uygulamaları için makina üretici ve kullanıcılarına hem ürün tedarik edip hem de mühendislik hizmetleri sunuyor. Önde gelen global üreticilerini temsil eden Endo Endüstriyel Donanım, satış organizasyonunun yanısıra satış öncesi ürün seçimlerinde projelere destek veriyor, satış sonrası teknik servis hizmeti sağlıyor. Teknoloji kullanımında en günceli yakalamak kadar, bu teknolojileri özümseyerek yeni ulusal teknolojileri ortaya çıkarmanın da önemiyle hareket ediyor. Endo Endüstriyel, yabancı menşeili teknolojilerin tedarik ve satışıyla yetinmeyip kendi Ar-Ge departmanının da desteğiyle yerli üretim teknolojilerini hayata geçiriyor.

OTOMASYON İLE İŞE DEĞER KATIYOR

Ürün tedariği, satış ve servisinin yanı sıra otomasyon hizmeti de veren marka, servo sistem teknolojisine hakim olan, proje kurulum, yazılım ve devreye alma hizmeti sunan ekip ile  yaptığı işe değer katıyor.

BİLGİNİN GÜCÜNE İNANIYOR

Otomasyon grubunda Endo, sensör ve kontrol teknolojilerinde Autonics, PLC ve servo sistemler ile robotlarda Estun Automation, yine Panasonic markası servo motor ailesi, step motorlarda Fulling Motor’u sanayicilerle buluşturuyor. Ayrıca akıllı motor ve slip ringlerde Moog, hareket kontrol ünitelerinde Promax Motion, yine ACS Motion Controller, CNC kontrol ünitelerinde Fagor Automation ile çözümler sunuyor. Spindle motorlarda IMT, spindle motorlarda HSD Mechatronic, lineer motorlarda CPC Chieftek ile Tecnotion marka lineer servo motorlar, lineer eksen motorlarda Sinadrives, el çarkı ve lineer aktüatörde Endo marka çözümleriyle hizmet veriyor. Endo, müşterilerinin yaptığı işin önemli bir parçası olmak için "Part Of Your Drive!" ilkesiyle hareket ediyor.