Beijer Electronics E3 serisi invertörlerimiz yenilikçi teknolojiyi,güvenirliği,sağlamlığı ve kolay kullanımı ile motor kontrolüne yönelik uygun maliyetli çözümler sunar. Müşterilermizin ihtiyaçlarına göre uygun IP20 ve IP66 koruma sınıfları bulunmaktadır.Yüksek başlangıç torku mükemmel hız ayarı ile verimliliği maksimumuma çıkartır.

Benzersiz yapısı ile IE2, IE3 ve IE4 sınıfındaki AC motor, PM (permanent magnet) motor, BLDC (fırçasız DC motor) ve SYNRM (senkron relüktans motor) tipleri için sensörlü ve sensörsüz vektör kontrolü ile çok farklı motor çeşitlerinin kullanılmasını sağlar.  Tüm ürünlerde dahili C1 katagori EMC filtresi,frenleme ünitesi ve en önemlisi dahili Canopen ve Modbus RTU haberleşme protokolleri ile benzersiz bir yapı sunar. Sürücülerin üst kapağındaki bölmede yer alan hızlı kullanım kitapçığı ile devreye almayı dakikalar içinde yapmanıza yardım eder.Parametre kolaylığı ile endüstriyel,fan yada pompa modu için seçilip hızlı bir şekilde devreye alınabilir.

14 başlangıç parametresi bulunmaktadır. Ayarlanan paremetreler Optistick yardımı ile bir sürücüden kopyalanıp başka sürücülere aktarabilmektedir.Her sürücüye tek tek parametre girmeye gerek kalmadan bu işlem yapılabilmektedir. Aynı Optistick ile BFI Tools yazılımına bağlanarakta parametre ayarları yapılabilir.Bunun dışında cep telefonu uygulamamız olan BFI TOOLS yazılımı ile (Android ve İoS destekli) parametre kopyalaması yapılabilir, değiştirilebilir, yüklenebilir ve bu parametreleride uzaktaki bir yerde müşterinize gönderilmesini sağlayabilirsiniz.
IP20 koruma sınıfına sahip ürünlerimizde 0,37kw’tan 37kw’ta kadar seçenek bulunmaktadır. IP66 koruma sınıfı E3 serilerimizde 22 kw’a kadar güç seçeneği bulunmaktadır. Sıfırdan 2 saniye boyunca %175, 60sn boyuncada %150 aşırı yükleme kapasitesi bulunmaktadır.