Teknolojik gelişmelerin sektörde yüksek verimlilik, yüksek hassasiyet, yüksek güvenilirlik sağladığını vurgulayan Dostel Otomasyon Satış & Pazarlama Sorumlusu Özen Erdinç Sevcan, bayiliğini yaptıkları ürünlerle, Endüstri 4.0 süreçleri için müşterilerin üretim hızını ve verimliliğini, ürün hassasiyeti ve kalitesini artırarak, işçilik ve üretim maliyetlerini düşürdüklerini, ham madde tüketimini azalttıklarını kaydetti. Kalite ve ekonomiyi aynı anda sağlayan ürünleri tercih etmeye çalıştıklarını, endüstride çarkların daha iyi işlemesi için gerekli olan otomasyon ürünlerini seçmeye gayret ettiklerini söyleyen Özen Erdinç Sevcan sorularımızı yanıtladı.

DOSTEL TÜRKİYE PAZARINA NASIL ULAŞIYOR?

Bayiliğini yapmış olduğumuz firmalar ile anlaşmamız gereği bölgesel faaliyetler yürütmekteyiz. Bu nedenle Türkiye pazarı genelinde hizmet vermek yakın vadede planlarımız alanında bulunmamaktadır.
Pazara sunulan yeni ürünlerde öncelikle saha testlerini kendi uygulama mühendislerimizle birlikte gerçekleştirip müşterilerimize isteğe bağlı olarak bireysel veya toplu eğitimler veriyoruz.

DOSTEL NE TÜR TEKNİK HİZMET & DESTEKLER SUNUYOR?

Satış öncesi mevcut ürün gamımızda yer alan ürünler ile ilgili uygulama mühendislerimiz aracılığı ile müşterilerimize doğru ürün seçimi-konfigürasyon hazırlanması hususunda danışmanlık hizmeti vermekteyiz. Satış ve sonrasında projelendirme, sahada devreye alma, yazılım hizmetleri ve pano uygulamaları desteği veriyoruz.

DOSTEL ÜRÜNLERİYLE ENDÜSTRİ 4.0 ÜRETİM SÜREÇLERİ İÇİN NELER VAAT EDİYOR?

Teknolojinin gelişmesi sektörümüzde yüksek verimlilik, yüksek hassasiyet, yüksek güvenilirlik sunmaktadır. Bu bağlamda bayiliğini yapmakta olduğumuz ürünler Endüstri 4.0 üretim süreçleri için müşterilerimizin üretim hızının ve verimliliğinin artmasına, ürün hassasiyetinin ve kalitesinin artırmasına, işçilik ve üretim maliyetlerinin düşmesine, ham madde tüketiminden tasarruf etmesine yardımcı olmaktadır.