İSTANBUL (AA) – Turkcell Bilgi Teknolojileri Genel Müdür Yardımcısı Serkan Öztürk: "Mevcut olan, Turkcell'in Hesabım uygulaması yeni ve değişen tasarımı, alt yapı işlemleri ve de çok daha zengin işlemler menüsü ile bundan sonra Dijital Operatör adıyla hizmet sunmaya devam edecek." dedi.

İHTİYAÇLARA TEK BİR UYGULAMA

Yeni Dijital Operatör ile tamamen müşteri ihtiyaçlarına odaklandıklarını ve alt yapı çalışmalarını buna göre oluşturduklarını belirten Öztürk, şöyle konuştu: “38 milyon kişinin uygulamaya aldığı, her ay 300 milyon işlem yapılan “Turkcell'in Hesabım” uygulaması ile değişen dizayn ve geniş işlem mönüsüyle, artık, Dijital Operatör adıyla hizmet vererek; çok çeşitli işlemlere tek ekrandan erişilmesine imkân veriyor.

BÜROKRASİ BİTİYOR MU?

Sistem evrak gerektiren talepleri, eşsiz biçimde çözüyor.
Talep edilen evrakın dijital zeminde, çok daha hızlı, güvenli iletişimi, kullanıcının evrak fotoğrafını çekmesine bakıyor. Ve çekilen foto ile tüm işlemler dijital ortamda tamamlanıyor.

YAPAY ZEKA İLE SÜRECİ İZLEMEK...

Aynı zamanda yapay zekâ özelliği ile en hızlı şekilde hizmet almaya devam edecek.
Kullanıcıları için kendisine en uygun ürünü mağaza sekmesini kullanarak satın alan Dijital Operatör kullanıcıları siparişlerini teslimat anına kadar uygulama üzerinden takip edebilecek.