Bundan 10 yıl önce; tasarım, mekanik ve otomasyonu ilk defa bir bütün halinde Türkiye’de yapılan, İsdemir’in dilme ve boy kesme hatlarının, elektrik ve otomasyon sistemini tasarlayıp, kuran ve devreye de alan Oskon, demir çelik sektöründe yüksek katma değerli otomasyon projelerine imza atmaya devam ediyor. 

GÜÇLÜ REFERANSLARA SAHİP 

ST Robot Yatırımları Zirvesi başta olmak üzere, ST Proses Zirvesi ve ST Endüstri 4.0 Uygulamaları Zirvesi katılımlarında da her yıl ziyaretçilerin yoğun talepleriyle karşılaşan Oskon, demir çelik sektöründe; Borçelik, Cenk Endüstri, Çolakoğlu Metalurji, Ekinciler, Edim, Erdemir, Ersem, Arman Döküm gibi güçlü referanslar için; dilme, boy kesme, gerdirme ve tartım hatları, soğutma kuleleri, vinç ve haddehaneler için nitelikle projelere imza atıyor. Oskon, yetkin mühendislik kadrosuyla demir çelik sektöründeki zorlu otomasyon projelerinin güçlü partneri olmaya devam ediyor.  

En son otomasyon teknolojilerinin takipçisi olarak, bu teknolojileri mühendislik uygulamalarıyla harmanlayan Oskon, eğitebilmeyi ilkeleri arasına almış. Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutabilmeyi rehber edinen marka; projelerinde, satış sonrasında güven duygusu yaratabilmeye büyük önem veriyor. Demir çelik sektöründe çözümlerini, en uygun kalite, zaman ve fiyat ile gerçekleştirip farklılık ve verimlilik yaratmayı hedefliyor.