Gefran çıkarmış olduğu yeni nesil temassız manyetik pozisyon ölçüm cetvelleri ile fabrikalarda, makinalarda ve hidrolik sistemlerde artık daha gelişmiş ve daha iyi ölçüm çözümleri sağlayabiliyor. 

Firma, bu yeni ürün grubu ve rekabetçi fiyatları ile dünya genelinde olduğu gibi Türkiye ve Ortadoğu’da da pazar payını ve bilinirliğini arttırmayı planlıyor.

HYPERWAVE İLE SON TEKNOLOJİ KULLANILDI

Temassız ölçüm mekanik hareketin getirmiş olduğu birçok olumsuz etkiyi ortadan kaldıran ve ürün kullanım ömrünü ve hassasiyetlerini arttıran bir ölçüm tekniğidir. 

Firma, yeni Hyperwave serisi ile bu ölçüm tekniğindeki en son teknolojiyi kullanmış ve birçok benzer ürün ile arasında farklılıklar yaratmıştır. 

MAKİNACILAR KULLANIYOR

Ürünler plastik, metal, seramik, ağaç, kağıt ve enerji gibi birçok sektörde ve bu sektöre makina imalatı yapan makinacılar tarafından kullanılıyor.

Profil ve çubuk şeklide 2 gövde tipine sahip Hyperwave serisi, kullanım alanlarına ve özelliklerine göre “General”, “Plus” ve “Advance” olarak 3 farklı sınıfta sunuluyor.

Ürünlerin ölçüm aralıkları 50 mm ile 4 bin mm olup farklı konektör ve sinyal çıkış seçeneklerine sahip bulunuyor. 

Başlıca öne çıkan özellikleri ise şoka dayanım, sinyal yükseltme, çözünürlük, termal etkileşim, sinyal stabilitesi, mekanik uyumluluk, titreşimli ortamlarda çalışma, sıcaklık dayanımı, manyetik alan dayanımı, sertifikalar ve garanti süresidir.