Pirinçler Holding çatısı altında faaliyet gösteren Çağdaş Cam, Manisa Organize Sanayi Bölgesi (MOSB)'ndeki yeni yatırımı olan cam işleme fabrikasını devreye almaya hazırlanıyor.

ROBOTLU TEZGAH BESLEMEYLE YÜZDE 25 VERİMLİLİK ARTIŞI SAĞLIYOR ROBOTLU TEZGAH BESLEMEYLE YÜZDE 25 VERİMLİLİK ARTIŞI SAĞLIYOR

Türk cam sanayisinin önemli firmalarından olan Aydın merkezli şirket, sosyal medya hesabından "Türkiye'nin en değerli Organize Sanayi Bölgesi Manisa OSB'deyiz..." başlığı ile duyurulan paylaşımda, 42 bin metrekare büyüklüğündeki yeni üretim tesisinin MOSB'ndeki 1. kısımda hayata geçirileceği açıklandı.

BEYAZ EŞYA, TİCARİ SOĞUTUCU VE ENERJİYE ÇALIŞIYOR

Yıllık 60 bin ton CNC cam işleme kapasitesi ile Türkiye'den ve dünyadan birçok markanın çözüm ortaklığını yapan, beyaz eşya, ticari soğutucu ve fotovoltaik enerji camları alanlarında müşterilerine hizmet sunan firmanın ayrıca yurt dışında da önemli hedefleri bulunuyor.

Pandemi döneminde çalışmalarını kesintisiz sürdüren şirket, bir yandan da ABD pazarında yatırım için fizibilite çalışmalarına devam ediyor ve bu ülkede Aydın'daki tesisinin bir benzerini kurmayı planlıyor.