BM Makina Grup tarafından üretimi tamamen Türkiye’de gerçekleştirilen ALUBKB (Alüminyum BKB Vinç Sistemleri), 1000 kg yüke kadar çalışan hafif vinç sistemlerinden oluşuyor.

Sessiz ve darbesiz çalışmaya imkan veren ALUBKB ürünleri, düşük ölü mesafeye sahip olması nedeniyle fabrika ve atölye içi dar alanlarda kullanmaya çok uygun.

Genel kullanım alanları; sürekli montaj hatları, tekli montaj hatları, tezgah üzeri vinçler, hammadde besleme vinçleri, fabrika ve atölye içi vinçler.

YÜZDE 50 DAHA AZ EFOR

Kullanıcılarına diğer sistemlere göre yüzde 50 daha az efor harcama olanağı sağlayan ALUBKB, aynı zamanda hız ve zaman tasarrufu sağlıyor.

Aksesuar ve parça zenginliği sayesinde isteğe göre özel modüller oluşturulabiliyor. BM Makina Grup fabrikasında üretimi gerçekleştirilen ürünler kısa zamanda teslim ediliyor. 

VAHLE, LIFTKET, BKB, KATO DEMYKS markalarının sahip olduğu geniş ürün gamıyla endüstriye hizmet veren BM Makina Grup; enerji ve data iletim sistemleri, araç kaldırma ve döndürme ekipmanları,

motorlu kablo toplama tamburları, profil hafif kreyn sistemler, elektrikli zincirli vinçler ve aksesuarları ürün gruplarıyla sahip olduğu çok sayıda büyük proje referansıyla hizmet veriyor.

https://www.bmmakina.com.tr/