Baumüller plastik sektörüne özel geliştirilen kapsamlı motor ve konvertör yelpazesi içinde yer alan sıralanabilir, esnek ve enerji bakımından verimli b maXX 5000 konvertörü ile yüksek enerji verimliliği sağlayan DS2 alternatif akımlı senkron motorunu Plast Eurasia Fuarı'nda tanıtacak. Baumüller Motor Kontrol Sistemleri Satış Müdürü Özgür D. Demirbaş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bizi harekete geçiren şey müşterilerimize rekabette avantaj sağlayabilmek" diyerek, 5 - 8 Aralık 2018 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşecek olan Plast Eurasia Fuarı'nda 14. salonda Baumüller'in kapsamlı hizmet yelpazesini ve plastik sektörüne rekabet kadar ürün yeniliklerini sergileyeceklerini açıkladı. 

Makina ve tesislerin kullanım döngüleri boyunca bileşen ve yazılımlardan komple sisteme, hatta bakıma ve servise kadar uzanan tüm ihtiyaçlarını karşıladığını söyleyen Özgür D. Demirbaş, çözümlerinin; ambalajlama, baskı ve presleme makinalarının yanısıra mobil ticari araç ve iş makinalarında dahi kullanılabildiğini vurguladı.  

PLASTİK MAKİNALARI İÇİN ÇÖZÜMLER

Plastik makinaları için tahrik sistemleri üretiminde önde gelen üreticilerden olan Baumüller,  ekstrüzyon, kalıplama ve plastik enjeksiyon için mükemmel uyum sağlayan tahrik konseptleri sunuyor. Plastik işleme endüstrisinin kapsadığı alanın tamamına yönelik projelendirme, kullanım ve otomasyon sistemleri sağlayan Baumüller'in yenilikçi ürünleri arasında motor, konvertör, ayar teknolojisi, kumanda sistemleri ve hareket fonksiyonları için yazılım çözümleri sayılabiliyor.

b maXX 5000 MODÜL SİSTEMİ İÇİN YENİ EKSEN BİRİMLERİ

b maXX 5000 modül sistemi için yeni eksen birimlerini piyasaya sunan Baumüller'in yeni birimleri, 240 kW'a kadar performans aralığı için uygun bir çözüm. b maXX 5000 cihazlarının tümü 1 ila 100 kW arasındaki nominal gücü kapsadığından makina ve tesis inşası gibi çeşitli uygulamalar için ideal bir çözüm oluşturuyor.