İç, klima, tekerlek, lastik veya egzoz ekipmanı, otomotiv endüstrisi bu montajlara ve sistemlere dayanıyor. Harici bir tedarikçi olarak üreticinizde kilit rol oynuyorsanız. Her ürün doğru yerde, doğru kalitede olmalıdır. Ancak bu sağlandığında verimli otomotiv üretimi mümkün olur. Balluff sensörleri ve sistemleri kullanıcılarae güvenilir yardım sağlar ve ürünlerin kalitesine ve zamanında teslimatına katkıda bulunur. Çözümler, ekipmanın kullanılabilirliğini ve verimliliği artırır. Bu, üretim süreçlerini optimize eder ve tam zamanında teslimata imkan sağlaıyor.

BALLUFF VE ENDÜSTRİ 4.0

Balluff sensörler ve tanımlama sistemleri veri toplar, aktarır ve yorumlar ve bunların üstün sistemlere aktarılmasını sağlar. Endüstri 4.0, akıllı üretim sistemleri gerektirir. En çeşitli endüstriyel sektörlerde bireysel çözümlerin anlaşılması, geliştirilmesi ve gerçekleştirilmesi için müşterilerine yardımcı olan marka endüstriyel otomasyon için güvenilir bir ortak olarak, proseslerini verimliliğini ve karlılığını artırmak ve onları daha rekabetçi hale getirmek adına müşterileriyle birlikte çalışıyor.

AKILLI I4.0 SENSÖRLERİ ÜRETİMDE ESNEKLİK VE ŞEFFAFLIK SAĞLAR

Fabrika, ekipman modellerini gerçek verilerle zenginleştirmek ve ekipman ve üretim durumu hakkında netlik kazanmak için akıllı sensörler gerektirir. Otomasyon akıllı sensörlerinin gözleri ve kulakları gibi, yeni fotoelektronik çok işlevli BOS 21M ADCAP gibi, bilgileri kaynaklandığı yerde toplar ve işler. Ve IO-Link aracılığıyla sadece anahtarlama sinyalinden çok daha fazla veri sağlarlar. Bu, servis ömrü, yük seviyesi ve hasar tespiti, sıcaklık gibi çevresel bilgiler ve hedef nesne ile hizalanmanın kirlenmesi veya kalitesi ile ilgili verileri içerir. Bu bilgi durum izleme ve kestirimci bakım için temel oluşturur.

POKA-YOKE VE İZLENEBİLİRLİK

Balluff 'un eşleşen sensörleriyle birlikte, poka-yoke şeffaf bir işlemi garanti eder, çünkü tüm veriler izlenebilir ve hedeflenmiş hata yönetimi mümkün hale getirilir.
RFID sistemleri her işlem adımını tam olarak kaydeder. Kullanılan parça, materyal veya ekipman - tüm bilgiler otomatik olarak belgelenir ve gerçek zamanlı olarak size sunulur. Tipik zayıf noktalar erken teşhis edilebilir ve uygun önlemler alınabilir. Üretim daha güvenilir hale gelir, düzeltme işlemleri daha hızlı hale gelir ve değişen gereksinimleri karşılayacak ayarlamalar her zaman mümkündür.

Özellikler

Verilerin izlenebilirliği sağlanır, Proses adımları hakkında gerçek zamanlı bilgi sağlar.

RFID İLE KALİTE GÜVENCESİ

Balluff RFID, belirli verimlilikle kalite güvencesi bağlamında üretim süreçlerinin tasarlanmasınayardımcı olur. RFID sistemleri, katma değer zinciri boyunca ortaya çıkan tüm verileri kaydeder. Bu veriler operatörler için kullanılabilir. Örneğin, yalnızca iş parçalarını çok özel bir üretim hattından veya vardiyadan incelemek mümkündür.

Özellikler
Temassız veri iletişimi sağlar; yüksek performanslı, ancak uygun maliyetli bir çözümdür.