Göründüğü kadar kolay olmayan ambalajlama branşında yalnızca tüketim malları sanayisinin sistem bileşenlerini göz önüne alsak dahi, taleplerinin ne kadar büyük farklılıklar gösterdiğini görebiliriz. Tüketim mallarının sürekli yeni ambalaj formlarıyla piyasaya sürülmesi de bu farklılığın sebeplerinden biri ancak Neugart tüm bunlara hazırlıklı bir şekilde çalışmalarına devam ediyor.

Neugart, uzun yıllara dayanan tecrübeleri ve bilgi birikimi ile makine imalat ve endüstriyel mühendislik şirketlerinin her zaman güvendiği bir ortak olarak sektörde varlığını sürdürüyor. Diğer branşların yanı sıra gıda, ilaç ve kozmetik ürünlerinin ambalajını üstlenen Neugart redüktörleri sektörün yüksek taleplerine cevap vermek üzere üretilmiştir. Ayrıca, çeşitli tedarikçilerin yükselen taleplerine esnek bileşen çözümleri geliştirerek cevap vermek söz konusu olduğunda da Neugart, bu beklentileri yerine getiriyor.

Firma, ambalaj ve etiketleme sistemlerine gerek duyulan her yerde bilgisini ve ürettiği teknolojiyi sunmaya daima hazır olacak şekilde çalışmalarına yön veriyor. Neugart, yöneltilen talepleri, optimize edilmiş üniteler halinde sunduğu ürün portföyü ile her zaman karşılayabilmekte. Kusursuz ve sorunsuz bir üretim ortaya koyan markanın ambalaj sanayisine sunduğu redüktörler son derece dinamik ve dayanıklı bir tasarıma sahip.

NEUGART REDÜKTÖRLERİNİN AVANTAJLARI

Neugart’ın planet redüktörleri modüler tasarım prensibine göre çok farklı varyasyonlarda mevcut. 
Bu prensip ile hem kaliteden özün verilmiyor hem de yatırım maliyeti ekonomik hale getiriliyor. Farklı uygulamalar için doğru redüktörü seçmek de kolay olmamanın yanı sıra çok da önemli.
 Her uygulamanın yapıları karmaşıktır, dolayısıyla çok farklı faktörler çok önemli roller oynayabilir.

Bu konuya Neugart’ın kullanımı kolay akıllı yazılımı ışık tutuyor.Hem dinamik hem de uzun ömürlü olan Neugart redüktörleri, müşterilerine kusursuz işleyen güvenilir teknolojiyi sunuyor.
Akıllı tasarımlanmış planet redüktörleri de müşterilerilerinin isteklerine daima cevap veriyor.  On yıllardır tahrik teknolojileri konusunda uzman olan Neugart’ın planet redüktörleri bu anlamda hiçbir görevden kaçmıyor. Ne kadar spesifik ve karmaşık olursa olsun, ne kadar çaba gerektirirse gerektirsin her projeye uygun olarak çalışılıyor. 

İŞ ORTAKLARININ GÖZÜNDE NEUGART

ECONO-PAK firmasının Pazarlama Müdürü Markus Zerbe, Neugart için şu değerlendirmelerde bulundu; “Bizim için makinelerimizin işletim güvenliği önemlilik sıralamasının başında yer alıyor. Birlikte gerçekleştirdiğimiz tüm projelerde Neugart, bize son derece tutarlı bir danışma paketi sundu. Yaptığımız görüşmelerde verdiği sözlerinin hepsini uygulamaları gerçekleştirirken yerine getirdi. Bizim de bir ortaktan beklediğimiz tam da budur.” İfadelerini kullandı.

Konuşmasının devamında Zerbe, “Makinelerimizin sunduğu yüksek işletim güvenliğini ve kalitesinin temeli, birlikte çalışacağımız ortaklar olarak kendimize yalnızca seçkin ve küresel düzeyde tanınmış komponent üreticilerini seçmemizdir,” değerlendirmesinde bulundu.